Dacia Dokker Van. Rummelig varebil til en lille pris.

Dacia Dokker Van

fra 88.800 kr.** ekskl. moms og leveringsomkostninger på 3.420 kr. ekskl. moms
fra 110.212 kr.* inkl. moms, ekskl. leveringsomkostninger på 3.980 kr. inkl. moms.

ENERGIKLASSE A+: Forbrug 24,4 km/l, CO2-udledning 108 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr.

En ægte professionel – ligesom dig. Med optimal varerumsvolumen, kørekomfort og adgang har Dacia Dokker Van alt, hvad der skal til for at lette dit arbejde i hverdagen.

Fordelene er til at tage og føle på: Hvad siger du f.eks. til at få et varerum på hele 3,3 m³ til prisen for 2,5 m³. Dieselmotoren på 90 hk gør kørslen endnu mere fornøjelig og klarer sig godt blandt konkurrenterne!

Præcis som en god kollega, bidrager den med sit tekniske udstyr og gennemarbejdede indretning, til at gøre din kørsel så komfortabel som muligt. Og det er jo en Dacia, så du får en robust bil, som du kan stole på! Varerumskapaciteten i Dokker Van er generøs og opfylder alle dine pladsbehov.

Og ikke nok med at den tilbyder god plads og varerumskapacitet – den har også en tredje dimension med sig: længden. Dokker Van har også en praktisk, veludstyret førerplads og driftssikre og brændstoføkonomiske motorer.

Førerplads

Førerpladsen i Dokker Van byder på opbevaringslommer i fordørene, opbevaringsplads på instrumentpanelet og et stort handskerum – alt sammen kan sammenfattes i ét ord: funktionalitet. Den har plads til alle de arbejdsredskaber, der er uundværlige for dig i dit daglige arbejde. Og funktionaliteten opnås ikke på bekostning af komforten i bilen.

Varerum

Dokker Van har et godt indrettet varerum på 3,3 m³. Varerummet har gode adgangsforhold takket være en stor skydedør i højre side og asymmetriske bagdøre, der kan åbnes i tre vinkler: 40°, 90° og 180°.

Varerumsadskillelse

Den komplette varerumsadskillelse med glasrude adskiller varerummet og førerkabinen og beskytter samtidig mod støv og snavs i begge retninger.

Bagdøre

Bagdørene uden ruder gør det muligt at transportere høj last på en helt sikker måde og beskytter mod nysgerrige blikke udefra.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK