Ud af byen. Ind i eventyret.

Den ny GLA.

 

Mere karakter, mere plads, mere sikkerhed. Essensen af den ny GLA, som med sin kompakthed finder plads overalt, men er rummelig nok til ethvert eventyr. Med MBUX – Mercedes-Benz stemmestyrede infotainmentsystem, navigation, parkeringskamera, High Performance forlygter og meget mere.

Sporty fra alle vinkler.

Den progressive formgivning tilfører den kompakte SUV dynamik og elegance, der understøttes af det fladebetonede design.

Kabinen i den ny GLA kombinerer en rummelig fornemmelse med hightech og sportslighed. Designet sætter standarden med et flydende, moderne formsprog. Særlige detaljer: Det fritstående widescreen-cockpit og de belyste ventilationsdyser i et sporty og progressivt design.

Gør alle zoner til en komfortzone.

Den ny GLA er udstyret med alt det, der gør din køretur endnu mere behagelig. Interiøret forener en rummelig fornemmelse og sportslighed med materialer fra øverste hylde. Og så er den nye kompakte SUV endnu mere funktionel end nogensinde før og tilpasser sig altid til dine behov.

Forbilledlig sikkerhed med Mercedes-Benz Intelligent Drive systemer.

Uanset om du kører i myldretiden, er undervejs i længere tid om natten eller kører på ukendte veje – din ny GLA sørger netop for at aflaste dig mærkbart i stressede situationer. Kilden er et koncept, som gør hver eneste køretur i en Mercedes-Benz mere sikker og unik: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Fordi den tid, du tilbringer bag rattet, er din tid. Tid til afslapning. Og tid til at lade op. Så du frem for alt når sikkert, men også mere afslappet frem til din destination.


Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK