Ny Citan.
Udstyret som en stor stjerne.

Den nye Mercedes-Benz Citan hos Bent Pedersen Esbjerg Sønderborg

Nogle gange skal man tænke småt, når man tænker stort. Den nye, kompakte Citan rummer nemt to EURO-paller, men føles alligevel som en smidig personbil i bytrafikken. Og så er den spækket med udstyr, sikkerheds- og komfortdetaljer, der også gør arbejdsdagen til lidt af en stjernestund – f.eks. MBUX-infotainment med 7” touchskærm, dobbelt passagersæde, førersæde med lændestøtte og varme, fartpilot, 6 airbags, lys- og regnsensor, LED kørelys, multifunktionsrat i læder, parkeringssensor bag, aktiv bremseassistent og meget mere.

Dansk standard.

Masser af komfort, funktionalitet og smarte features som standard.

Glæd dig til at tage plads i førersædet i din nye Citan kassevogn! Standardudstyrslisten overgår nemlig alt, hvad du ellers er vant til for varevogne i dette segment.

Her er et udpluk:

 • Aktiv bremseassistent
 • Læderrat
 • Digital radio (DAB)
 • MBUX Multimediesystem med DAB
 • Mercedes me forbindelsestjenester
 • Remote Services Plus
 • P-sensorer, bag
 • Omission "Electronic anti-theft alarm system"
 • Handskerum ved passagerside, lukket
 • Sædevarme i førersæde
 • LTE kommunikationsmodul til digitale tjenester
 • Kombiinstrument med farvedisplay
 • Halogen tågeforlygter
 • LED lys i varerum
 • LED interiørlys
 • Fartpilot
 • Højdejusterbart førersæde med lændestøtte

Typisk Mercedes-kvalitet, som du både kan se og føle.

Det attraktive udseende og den høje komfort går hånd i hånd i den nye Citan. Det karakteristiske eksteriørdesign vækker opsigt i trafikken, og når du stiger ind, møder du en stilfuldt udformet kabine.

Også de mange mærketypiske komfortudstyrsmuligheder, som du allerede kender fra de øvrige, større Mercedes varevogne, gør den nye Citan til en ægte Mercedes-Benz Van.

Løser også dine transportopgaver.

Den nye Citan kassevogn tilbyder mange gode features, som letter arbejdet for dig. Det fleksible og anvendelige lastrum har stor volumen og høj nyttelast, og i kabinen er den gode ergonomi i højsædet - lige fra de robuste sæder over den enkle betjening af de mange funktionaliteter til de praktiske og let tilgængelige opbevaringsrum.

Også professionel når det gælder sikkerhed.

I Citan kassevogn kører du og dine passagerer sikkert afsted, både i bytrafikken og på motorvejen. Blandt andet er 6 airbags standard, og efter ønske kan du udbygge sikkerheden yderligere med de mange aktive assistentsystemer.

Er der for dig, når du har brug for den.

Den ny Citan kassevogn er lige så pålidelig, som du skal forvente det af en Mercedes-Benz Van. Nøgleordene er robuste materialer og høj forarbejdningskvalitet, og inden din nye Citan når frem til dig, har den allerede bevist sin robusthed i de krævende Mercedes-Benz sommer- og vinterafprøvninger samt i en række hårde korrosionstests.

Et kompakt vidunder med masser af plads.

Lastrummet i den nye Citan kassevogn er lettilgængeligt med en lav læssekant, så du lettere kan læsse og losse bilen. Eksempelvis gør den store lastrumsbredde mellem hjulkasserne det nemmere at læsse paller. Som standard læsser du Citan kassevogn gennem de asymmetriske, to-fløjede drejedøre bagi, og efter ønske fås der skydedøre i venstre og højre side samt ruder i bagdørene eller en bagklap med rude.

Lastrumsareal
2,35 m²

Lastrumsvolumen
2,5 - 2,9 m³

Lastrumslængde
1.806 mm

Maks. last
782 kg

Arbejd mere produktivt med intelligent konnektivitet.

Infotainment-udstyret i den nye Citan kan løse næsten alle dine udfordringer. Vil du nå hurtigere frem til destinationen ved hjælp af de mest aktuelle trafikdata og oplade din smartphone trådløst? Ønsker du at betjene MBUX (ekstraudstyr) via 7" touchscreenen i høj opløsning, tasterne på multifunktionsrattet eller via stemmestyring? Stort set alt kan lade sig gøre, og en yderligere nyhed er konnektivitetstjenesterne fra Mercedes me, som bringer næsten ubegrænsede muligheder for information og underholdning samt ekstra sikkerhed ind i din nye Citan.

MBUX multimediesystem.

Med MBUX (Mercedes-Benz User Experience) kan du nyde skønheden og intelligensen i et digitalt multimediesystem med masser af muligheder for udvidelse. De forskellige grænseflader og den store touchscreen tilbyder dig adskillige kommunikations- og infotainmentfunktioner, et håndfrit betjeningssystem samt mulighed for smartphone-integration.

Betjeningen af dit MBUX multimediesystem foregår nemt og intuitivt via den 7" (17,8 cm) store touchscreen i høj opløsning, touch control-tasterne på rattet eller betjeningsfeltet under touchscreenen, og Bluetooth®-grænsefladen med håndfri funktion gør det mere sikkert at tale i telefon under kørslen. Med smartphone-integrationen via Android Auto® eller Apple CarPlay© samt WiFi-funktionen kan du udnytte din mobiltelefons funktioner optimalt – og for eksempel høre din yndlingsmusik. Desuden gør USB-stikket i det nederste rum i midterkonsollen det muligt at forbinde yderligere mobile devices.

Mercedes me connect tjenester.

Med Mercedes me connect-tjenesterne har du rådighed over et stort antal service- og tjenesteydelser, lige fra nyttige sikkerheds- og vedligeholdelsestjenester til en lang række forskellige navigationsfunktioner. Det bidrager til større sikkerhed og komfort samt bedre konnektivitet og kan således lette din arbejdsdag.

Med Mercedes me connect-tjenesterne går mange ting nemmere, hurtigere og mere bekvemt, fordi tjenesterne understøtter dig, når du har brug for det. Fra komfortabel bilopsætning og bilovervågning over et stort antal praktiske og nyttige navigations- og konnektivitetsfunktioner til servicestyring. Og ikke at forglemme: den omfattende ulykkes- og havarihåndtering og Mercedes-Benz nødopkaldssystemet, som kan spare kostbar tid, hvis uheldet er ude.

Den nye Mercedes-Benz Citan fås fra 1.395 kr./md. med ServiceLeasing (Erhverv)

Energimærke A+

Mercedes-Benz Citan 108 CDI Lang (A2). Forbrug ved blandet kørsel fra 19,2 km/l (WLTP måling), CO2-emission fra 137 g/km. Grøn ejerafgift 2.000 kr. pr. halvår. ServiceLeasing inkl. service og vedligeholdelse (på operationelle vilkår). Månedlig ydelse fra 1.395 kr./md. over 48 måneder, 15.000 km årligt og en engangsydelse på 25.000 kr. Etableringsgebyr på 3.100 kr. og panthaverdeklaration 1.720 kr. Alle priser er ekskl.moms. Forudsætter positiv kreditvurdering via Mercedes-Benz Finans A/S. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Salgskonsulent

Varebiler

Ole Brodersen

76 14 19 88

obr@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Varebiler

Steffen Berg

76 14 19 80

sbe@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Varebiler

Johnny Knudsen

76 94 12 13

jkn@bent-pedersen.dk

Salgschef

Varebiler

Nic Bjerg

76 14 19 95

nbj@bent-pedersen.dk

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK