Den ny Actros. Alle taler om det. Vi gør det.

Den ny Actros fra Mercedes-Benz

En lastbil, som allerede i dag kan det, som andre blot taler om. Den ny Actros opfylder bedre end nogensinde de stadigt stigende krav inden for langturskørsel og tung distributionskørsel. Med øget effektivitet. Med enestående komfort. Og på en forbilledlig måde. Vil du vide mere, så udfyld blot denne formular - så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Komfort.

Den ny Actros giver begreber som for eksempel bevægelsesfrihed og atmosfære en helt ny betydning, og altid med fokus på chaufførens hverdag. For at understøtte chaufførens produktivitet og modvirke træthed har vi defineret komforten på en ny måde.

Effektivitet.

Den ny Actros har pålidelig, brændstofbesparende teknik, som sikrer lavere omkostninger og større fortjeneste. Eller kort sagt: Større effektivitet. Et lavt brændstofforbrug er væsentlig for rentabiliteten. En egenskab, som Actros har bevist ved daglig brug.

Pålidelighed.

Når vi bygger lastbiler, anvender vi altid den strengeste målestok for kvalitet, der overhovedet findes: Nemlig de praktiske krav. Eller kort sagt: Kundernes krav. For os betyder det at kunne tilbyde dig en lastbil, der også fungerer problemfrit under ekstreme betingelser og i vanskeligt terræn. Med andre ord: „Trucks you can trust“.

Tekniske data.

Med økonomiske, pålidelige Euro VI-motorer samt 17 førerhusvarianter til byder den nye Actros en løsning på stort set alle behov. Økonomiske, pålidelige Euro VI-motorer i fire slagvolumenklasser. 17 førerhusvarianter og tre motortunnelvarianter. Og hvad enten det drejer sig om akselafstand eller førerhusvarianter, tilbyder dens alsidighed en anvendelsesoptimeret køretøjskonfiguration til stort set alle behov og brancher.

Vil du vide mere?

Navn:
Firma:
Telefon:

Find flere detaljer, specifikationer og tekniske data på mercedes-bens-trucks.com.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK