Mercedes-Benz vans lagerrydning

18 juni 2020

Nu åbner vi for slikbutikken!

Snold dig til en Vito eller en Sprinter og spar masser af penge – for eksempel op til 50.000 kr. på en Sprinter!

Vi har åbnet for godteposen.

Der er godt gang i hjulene på fabrikkerne rundt omkring. For at få plads på lageret har vi åbnet for godteposen, så du har nu mulighed for at snolde dig til en Vito eller en Sprinter og spare en masse penge. Besparelserne er store, når du ser på den samlede leasingperiode. Og for Sprinteres vedkommende kan du også hente besparelsen kontant – op til 50.000 kr. på udvalgte modeller.

Sådan snolder du dig til en Vito eller en Sprinter.

Hvordan du vil snolde for pengene, er op til dig. Når du leaser, kan du f.eks. vælge at få en lavere månedlig ydelse, få eftermonteret mere ekstraudstyr, eller du kan få flere km i perioden. Du kan kombinere de forskellige besparelser, så den færdige leasingaftale passer perfekt til dine behov. Hvis du har brug for hjælp, så gennemgår vi gerne alle mulighederne med dig.

Med Sprinter kan du også snolde kontant.

For både Sprinters og Vitos vedkommende kan du snolde dig til en ekstraordinært god serviceleasing-aftale. Vælger du at købe Sprinter kontant, kan du også hente besparelsen direkte på prisen -  helt op til 50.000 kr. på udvalgte modeller.

Kom først til mølle.

Vi har et begrænset lager, så hvis du vil have fingrene i en af vores lagerbiler, skal du nok ikke vente for længe. Ring eller besøg os og fortæl, hvad du har brug for. Vi hjælper dig gerne med at finde den mest fordelagtige blanding af snolder.

Salgskonsulent

Varebiler

Ole Brodersen

76 14 19 88

obr@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Varebiler

Steffen Berg

76 14 19 80

sbe@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Varebiler

Thomas Andresen

76 14 19 97

ta@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Varebiler

Johnny Knudsen

76 94 12 13

jkn@bent-pedersen.dk

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK