Mitsubishi L200. Mere end hårdfør.

23 juni 2020

Den nye model L200. Alt andet end en ordinær pickup-truck.
Fra 249.995 kr.

Køreoplevelsen

L200 kan håndtere alt slags terræn takket være Super Select 4WD-II. Dette unikke firhjulstræksystem kontrollerer driv- og bremsekraften på hvert hjul og sikrer maksimal stabilitet og vejgreb uanset vejoverflade.

En drejeskive på midterkonsollen gør det muligt at skifte tilstand. Vælg 2H til normale vejforhold og 4H til ujævne veje – du ændrer tilstand ved hastigheder på op til 100km/t. I hårdt terræn, eller hvis du kører offroad, stop køretøjet og skift til enten 4HLc eller 4Llc-tilstand.

Interiør

Instrumentpanelet og centerkonsollen i den nye L200 giver dig fornemmelsen af at køre en kraftfuld SUV frem for en pickup. Mange bilens indstillinger kan betjens via midterpanelet – alt inden for rækkevidde.

For at øge din komfort og køreoplevelse har vi polstret og syet gulvkonsollen og midterarmlænet med kapsting. Vi har også tilføjet isolering og vibrationsdæmpende materialer som yderligere til en støjsvag og komfortabel kørsel. Den gennemførte finish og afdæmpede belysning er med til at optimere kabinen endnu mere.

Eksteriør

L200s nye front tager udgangspunkt i Mitsubishis Dynamic Shield. Ikke nok med at den har et flot udseende, den yder også større beskyttelse for fodgængere og dem ombord. Motorhjelmens optimerede form og lavere placering af vinduesviskerne giver bedre sigtbarhed.

Store, effektive kombinationslygter er placeret mere yderligt på forskærmen for at oplyse mere af vejen. Bagtil er store kombinationslamper også placeret mere yderligt på karosseriet. De reagerer også hurtigere, så køretøjer bagved kan se, hvis du bremser på et splitsekund. Sideblinklys (indikatorer) på den yderste kant af dørspejlene varsler cyklister, fodgængere og køretøjer, om at du er på vej til at dreje.

Sikkerhed

L200 har opbygget et mangeårigt ry som et pålideligt og robust erhvervskøretøj. Den kommer også med en lang række intelligente funktioner, der tager passagerernes og førerens sikkerhed til et helt nyt niveau.

For at forebygge kollisioner ved parkering vil en buzzer lyde og en advarsel komme til syne, hvis sensorerne for eller bag opdager en genstand, der tæt på. Motoren kontrolleres også hvis du ved en fejl kommer til at træde på speederen.

Salgskonsulent

Personbiler

Hans Jørgen Riis

76 12 21 23

hjr@bent-pedersen.dk

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK