Mercedes-EQ.
Elektrisk luksus til alle behov.

Velkommen til Mercedes-EQ's verden.

Med Mercedes-EQ får du 100 % eldrevne biler med lang rækkevidde, smart teknologi og samme høje kvalitet, som du forventer dig af en Mercedes.

Fra den dynamiske EQA med sit banebrydende design til den eksklusive EQS med den nye MBUX Hyperscreen, som strækker sig over hele instrumentbrættets bredde. Herimellem finder du den rummelige EQB, som giver dig op til syv siddepladser, den alsidige EQC med sin praktiske karakter og den innovative EQE, som byder på enestående komfort.

Mercedes-EQ. 100% elektrisk. 100% Mercedes. Læs mere om de enkelte EQ modeller herunder eller klik på knappen for at kontakte os eller booke en prøvetur.

Dynamiske EQA

EQA fra Mercedes-EQ. For a new generation.

Tænker du frem? Den nye, helt elektriske EQA med en rækkevidde på op til 531 km, er skabt til forandring og bygget til fremtidens mobilitet. Med tanke på mennesker, luksus og lydløs kørsel.

Fuldt elektrisk, lokalt emissionsfri og næsten lydløs skaber EQA nye muligheder med gennemført dynamik og komfort – og et designsprog, der er umuligt at overse.

Opladning derhjemme og på farten.

Med det effektive ladesystem kan du oplade din EQA derhjemme med op til 11 kW (3-faset) mange gange hurtigere og mere sikkert end ved en almindelig husholdningsstikdåse.

Og med Mercedes me Charge har du adgang til et stort antal offentlige ladestationer i hele Europa, som tilbyder hurtigopladning og dermed mulighed for at oplade din EQA med op til 100 kW fra 10 til 80 procent på cirka 32 minutter.

Intuitiv og intelligent betjening.

MBUX står for Mercedes-Benz User Experience, og her handler det om dig. Systemet gør det nemlig muligt at styre og betjene alle funktioner intuitivt og præcis som du helst vil.

Førerassistentsystemerne i EQA er intelligente og forudseende, har overblik over trafiksituationen og nøjes ikke blot med at aflaste i hverdagen, men kan også hjælpe effektivt i kritiske situationer.

Fra dynamisk og klart til emotionelt og elegant.

Set streg under unik atmosfære og skab dit eget individuelle indtryk med udvalget af designlinjer til din nye EQA.

Farver, former og materialer skaber en futuristisk stemning med detaljer som den oplyste interiørliste, unikke sædemønstre og widescreen cockpittet, som sætter innovativ teknologi i scene på iøjnefaldende vis.

Rummelige EQB

EQB fra Mercedes-EQ. En ny dimension.

EQB er 100 % elektrisk og kan køre op til 474 km på en enkel opladning.

Og med muligheden for tredje sæderække giver den rummelige EQB plads til syv personer og føjer dermed en ny dimension af lydløs luksus til familieklassen.

Design med en klar og karakterstærk kant.

Med den karakteristiske black panel-grill og det gennemgående lygtebånd på front og bagparti er der ikke nogen tvivl om, at EQB tilhører Mercedes-EQ familien.

Præcise designdetaljer som rørelementer i aluminiumslook understreger det solide, robuste og eksklusive helhedsindtryk, mens elementer i farven roséguld og det baggrundsbelyste designelement præger de moderne hightech-omgivelser i kabinen.

Ankom i god tid og afslappet stil.

Uanset om det gælder de korte ture eller de lange stræk, er næste opladningsmulighed for din EQB altid lige i nærheden. Med Mercedes me Charge har du nemlig adgang til en lang række offentlige ladestationer fra forskellige udbydere i Danmark og Europa.

Og når det gælder opladning derhjemme, har din Mercedes-Benz forhandler altid et godt tilbud på en ladeboks.

Gør EQB til din helt egen.

Eksteriør- og interiørlinjer, intelligente pakker og adskillige andre individualiseringsmuligheder gør det muligt for dig at få din EQB, præcis som du ønsker det.

De to udstyrspakker Standard og Premium bygger oven på hinanden med komfort, sikkerhed og teknologi, og du bestemmer selv, hvilken udstyrspakke og dermed udstyrsniveau, din EQB skal leveres med.

Alsidige EQC

EQC fra Mercedes-EQ. Enjoy electric.

En fascinerende køreoplevelse, et fascinerende udtryk. Mærk den nye tid med den fuldt elektriske Mercedes EQC, tæt på lydløs og helt emissionsfri lokalt. Og med en rækkefvidde på over 400 km på en opladning.

Følg din intuition og kør ubekymret, takket være intelligente mobilitetssystemer, køreassistenter og den højeste sikkerhed.

I praksis vejen frem mod autonom kørsel.

Den nye generation førerassistentsystemer i EQC kan generere advarsler ud fra konkrete situationer, hjælpe føreren og sågar reagere automatisk. Eksempelvis for at holde afstanden eller hastigheden eller for at holde bilen i sporet.

Aktiv afstandsassistent DISTRONIC, aktiv hastighedsassistent, PRE-SAFE PLUS - vi kunne blive ved!

Lad dine egne batterier op i EQC.

I EQC føles alt anderledes og spændende, selv komforten. Alene stilheden gør, at du kan slappe helt af.

Intelligente programmer som ENERGIZING-pakke Plus, AIR BALANCE-pakken og audiofil surroundsound bidrager til komforten, mens MBUX augmented reality-feature til navigation gør det lettere for dig at nå frem til din destination.

En elbil der ligner en Mercedes.

EQC udstråler en fremsynet æstetik i balance med sig selv. Et billede på progressiv luksus.

Den klare, sanselige og minimalistiske linjeføring gør det klart med det samme: Kun Mercedes kan udvikle en sådan elbil, både når det gælder front og hæk, fælge og lygter - for slet ikke at tale om det lækre interiør.

Innovative EQE

EQE fra Mercedes-EQ. For all your senses.

EQE er sporty luksus for alle sanser, eksklusivitet og dynamik ned i mindste detalje.

Udefra er æstetikken nærmest skulpturel med det elegante og aerodynamiske one-bow design, og indenfor holder det intelligente MBUX multimediesystem dig orienteret, mens du afslappet kan køre op til 645 km på en opladning.

EQE er ganske enkelt kørsel med alle sanser.

Stig ind, læn dig tilbage og slap af. Med de innovative komfort- og sikkerhedsfunktioner i EQE føler du dig mere frisk og veludhvilet ved ankomsten, end da du tog afsted.

Eksempelvis regulerer den aktive afstandsassistent DISTRONIC ikke kun hastighed og afstand, den holder også øje med fartgrænser og køkørsel. Og med Remote Parking App parkerer du din ny EQE uden problemer.

Lang rækkevidde. Maksimal opladningskomfort.

I EQE er du godt på vej: Med en lang rækkevidde, korte opladningstider og ingen lokal emission.

Ladeinfrastrukturen er tilpasset optimalt til dine individuelle behov. Nemt og hurtigt derhjemme ved en wallbox? Ved offentlige ladestationer, når du er på farten? Eller et opladningsstop på motorvejen ved en hurtigladestation? Alt dette er muligt og giver dig maksimal opladningskomfort.

Æstetik, sportslighed og aerodynamik: EQE's designsprog.

Allerede ved første blik står det klart, at EQE repræsenterer en ny æra.

Et karakteristisk hovedtræk er det markante One Bow-design – en coupélignende skulderlinje, der strækker sig elegant fra hæk til front og på den måde understreger typiske EQ-kendetegn som f.eks. det tredimensionelle Mercedes-Benz stjernemønster på fronten.

Eksklusive EQS

EQS fra Mercedes-EQ. Til dig, verden.

Mød den ny 100 % elektriske EQS med en rækkevidde på op til 784 km på en enkelt opladning.

EQS fra Mercedes-EQ lander helt på toppen af vores  modelprogram med en helt ny form for luksus og en nærmest vægtløs elegance. Oplev den hos en forhandler og forbered dig på, at intet bliver som før.

Imponerende, fleksibel og mere luksuriøs end nogensinde.

Velkommen til et helt nyt kabinekoncept, som på én gang omfavner traditionerne og lægger afstand til konventionerne med det unikke One-Bow design og en gennemført elegance, som understreges af Black Panel kølerafdækningen, lygtebåndene på fronten og det markante bagparti.

Både EQS's interiør- og eksteriørdesign er state of a new art.

Kørekomfort på en ny og kompromisløs måde.

EQS redefinerer sublim luksus og kompromisløs kørekomfort – og sætter retningen for fremtiden. Stig ind og oplev det selv.

En lang række assistentsystemer understøtter dig i din kørsel ved at advare ved risiko for kollision og ved at gribe ind ved behov. F.eks. Førerassistenpakke Plus som leveres som standard på EQS model 580.

Komforten i EQS starter med opladningen.

Med Mercedes me Charge får du let adgang til offentlige ladestandere fra et væld af forskellige udbydere i hele Europa. Du starter ganske enkelt opladningen via MBUX i bilen eller med Mercedes me Charge ladekortet.

Og som noget helt nyt i EQS kan du også autentificere dig selv ved udvalgte ladestationer direkte via ladekablet med Plug & Charge.

Komfortable EQV

Udtryksfuldt eksteriørdesign.

De udvendige designelementer – f.eks. Black Panel-kølergitteret – er specielt udviklet til EQ-familien og giver EQV sin helt egen, spændende og progressive karakter. Har du lyst til mere, kan du individualisere designet yderligere med f.eks. EQV designpakke AVANTGARDE Line, EQV designpakke Eksteriør eller de attraktive letmetalfælge.

Velværerum.

Det moderne interiør med dets unikke EQ-æstetik er et eksempel til efterfølgelse for hele MPV-segmentet, når det handler om ergonomi og komfort. Det mærker man eksempelvis med det nye MBUX-mediedisplay med touchbetjening, de attraktivt designede luftudgange samt en lang række øvrige, eksklusive interiørdetaljer.

Har du lyst til mere designluksus, kan du indrette din EQV endnu mere eksklusivt og sporty med ekstraudstyr som EQV designpakke AVANTGARDE Line eller EQV designpakke Interiør.

Lige så trygt som altid i en Mercedes.

Også i Mercedes-Benz biler med elmotor er sikkerhedsniveauet forbilledligt, så I EQV'en kan du føle dig lige så sikker som i enhver anden Mercedes.

De elektrisk drevne køretøjer gennemgår samme krævende testprogram og crashtest som vores biler med forbrændingsmotor, og det omfattende sikkerhedsudstyrsprogram med assistentsystemer, airbags og køretøjsdynamikstyringssystemer er naturligvis også på det sædvanlige, ultrahøje Mercedes-Benz-niveau.

Masser af komfort for op til 8 personer.

I EQV er køreturen altid en fornøjelse. Du og din passagerer sætter jer komfortabelt til rette i de ergonomiske sæder, og med et 'Hey Mercedes' starter du stemmebetjeningen af MBUX1 og er dermed i stand til enkelt og intuitivt at betjene de mange køretøjsfunktoner på resten af turen.

Indretningsmulighederne er utallige, når du vælger en Mercedes-Benz EQV. Uanset om du skal anvende bilen til forretning eller familie - eller begge dele, kan du indrette EQV, så den matcher dine behov.

Vil du vide mere? Kontakt os eller lad os kontakte dig.

Salgskonsulent

Personbiler

Bent Christiansen

76 14 19 90

bech@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Bjarne Juul Jensen

76 14 19 98

bjj@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Carsten Føns

76 14 19 92

cf@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Martin Nielsen

76 94 12 15

mani@bent-pedersen.dk

Mercedes-EQ EQA 250 aut. Forbrug ved blandet kørsel 15,5 kWh/100 km (WLTP). CO2 0 g/km (lokalt).
Mercedes-EQ EQB 250 aut. Forbrug ved blandet kørsel 16,4 kWh/100 km (WLTP). CO2 0 g/km (lokalt).
Mercedes-EQ EQC 400 4MATIC aut. Forbrug ved blandet kørsel 21,6 kWh/100 km (WLTP). CO2 0 g/km (lokalt).
Mercedes-EQ EQE 300 aut. Forbrug ved blandet kørsel 16,3 kWh/100 km (WLTP). CO2 0 g/km (lokalt).
Mercedes-EQ EQS 450+ aut. Forbrug ved blandet kørsel 16,3 kWh/100 km (WLTP). CO2 0 g/km (lokalt).
Mercedes-EQ EQV 250 aut. Forbrug ved blandet kørsel 28,4 kWh/100 km (WLTP). CO2 0 g/km (lokalt).
Ved valg af ekstraudstyr påvirkes bilens strømforbrug og dermed rækkevidde. Strømforbruget og rækkevidden påvirkes desuden af faktorer som kørestil, terræn samt vejr- og temperaturforhold. De viste modeller kan være vist med ekstraudstyr.

De oplyste værdier er beregnet i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode. Der er tale om „WLTP-CO₂-værdier“ i henhold til art. 2 nr. 3 i gennemførelsesforordning (EU) 2017/1153. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet på grundlag af disse værdier. Strømforbruget er beregnet på grundlag af forordningen 683/2008/EF. Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Værdierne varierer afhængigt af det valgte ekstraudstyr.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK