Mitsubishi Eclipse Cross PHEV.

-
50 km/l
Brændstofforbrug ved blandet kørsel

-
11,7 
sek.
Acceleration
Fra 0 til 100 km/t

-
188 hk
Ydelse

-
162 km/t
Tophastighed

-
1500 kg
Tilladt anhængervægt

​Elegant og sporty.

Mitsubishi's nye Eclipse Cross PHEV markerer starten på et nyt kapitel. Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten, når den perfekte crossover-SUV skabes. 

Eclipse Cross tilbyder en atletisk og sportsligt SUV-look med et elegant og slank eksteriør. Sekskantdesignet på bagenden minder om et bagmonteret reservehjul og udtrykker robustheden hos en SUV – samt arven fra legenden Pajero.

9-vejs justering af bagsædet.

 

Hver eneste detalje i Eclipse Cross PHEV er lavet med tanke på komfort og lettilgængelighed. Sæderne giver god støtte i ryggen, og der er masser af benplads. Bagsæderne kan lægges helt ned, hvis du ønsker mere bagageplads. Bagsæderne har 9-vejs justering, så det altid er nemt at finde en god siddestilling, også for bagsædepassagererne.

2020 Mitsubishi Eclipse Cross 5 Features Slider
EP I02
Fxxhr6ku0hmiqai1woql

Bestil prøvetur i en Eclipse Cross PHEV.

-
Bedre vejgreb.

AYC er et unikt system, som Mitsubishi har opfundet. Det forbedrer kørslen i sving ved at bruge bremserne til optimal fordeling af drejningsmomentet på højre og venstre hjul. Så selv om du bremser eller accelererer for kraftigt, har du fortsat kontrol over bilen.

-
Stabilitet under alle forhold. 

Aktiv stabilitetskontrol anvender sensorer til at analysere bilens bevægelser og opdage ustabil bevægelse. Den fordeler derefter drejningsmoment og bremsekraft automatisk på venstre eller højre hjul for at opretholde stabiliteten.

Bliv kontaktet. -

Salgskonsulent

Personbiler

Hans Jørgen Riis

76 12 21 23

hjr@bent-pedersen.dk

Salgschef

Person- og varebiler

Henrik Wehner

76 12 21 29

hewe@bent-pedersen.dk

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK