Mitsubishi Space Star.

-
20 km/l
Brændstofforbrug ved blandet kørsel

-
14,1 - 15,8 sek.
Acceleration
Fra 0 til 100 km/t

-
71 hk
Ydelse

-
170 km/t
Tophastighed

-
0 kg
Tilladt anhængervægt

Eksteriør

Ydersiden af ​​den nye Mitsubishi Space Star signalerer moderne mikrobil, med et raffineret design og en aerodynamisk profil, der ikke kun skaber et sporty indtryk, men også giver et indtryk af en stor bil. Hvilket den også er, med en højde på 151 cm, en længde på 385 cm og plads til hele fem personer, hvilket er bemærkelsværdig i mikro segmentet.

Gennem Mitsubishis Dynamic Shield-designsprog får den nye Space Star samme robuste og intelligente personlighed som sine Mitsubishi-søskende og tiltrækker sig dermed altid opmærksomhed på vejen.

Interiør

Interiøret i den nye Mitsubishi Space Star er fyldt med elegant design, gennemtænkte farve- og materialevalg og komfortable sæder af højeste kvalitet. Alt for at gøre din rejse så behagelig som muligt.

Int 1
Int 2

Teknik

Mitsubishi Space Star er udstyret med smarte, tekniske løsninger, der gør anvendelsen af Space Star nemmere for dig og dine passagerer.

Smartphone Link Touchskærm
Med Smartphone Link Display kan du integrere din smartphone med din 7″ skærm touchskærm og gøre din rejse forbundet, så du altid kan nyde din smartphones funktioner.

Bakkamera
Mitsubishi Space Star tilbyder et farvekamera*, der letter parkering og skjult udsyn bagud. Ved hjælp af ledelinjer i kameraet kan du få et klart billede af, hvor din bil befinder sig i forhold til omgivelserne.

USB-indgang
USB-indgangen er smart placeret på instrumentbrættet for at lette brugen af ​​både fører og passager.

Ydeevne

Effektiv benzinmotor
Den nye Mitsubishi Space Star tilbydes med en effektiv MIVEC-benzinmotor, som er designet til at give dig en komfortabel kørsel. Motoren er en 3-cylindret og 1,2L motor, en behagelig og livlig motor, der i sin klasse performer som en af de stærkeste.

Trinløst skift med CVT
Den nye Mitsubishi Space Star tilbydes med automatgear, INVECS-III kontinuerlig variabel transmission (CVT), som sikrer optimeret ydeevne og behagelig kørsel. Takket være designet af CVT-gearkassen bliver skift under acceleration og bremsning helt glat.

Sikkerhed 1
Sikkerhed 2

Sikkerhed

ASC + ABS + EBD
Føl dig sikker i den Nye Space Star, som for eksempel har ASC-systemet. Hvis hjulene mister vejgreb på glatte overflader eller i sving, justerer ASC-systemet automatisk motorydelsen og bremser de rigtige hjul for at hjælpe føreren med at bevare herredømmet over bilen og forhindre udskridning.

Foruden ASC-systemet har Space Star også ABS og EBD systemer. ABS systemet forhindrer, at hjulene blokerer under en kraftig opbremsning, så du stadig kan styre bilen, selv på glatte veje. Electronic Brake-force Distribution (EBD) fordeler bremsekraften på alle 4 hjul for at øge bremsevirkningen.

RISE sikkerhedskarrosseri
Kollisionssikkerheden øges betydeligt takket være Mitsubishi Motors’ RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) karrosseri, som optager kollisionskraften og beskytter i tilfælde af en kollision.

SRS airbags
SRS front-, side- og gardinairbags (6 SRS airbags) dæmper kollisionskraften fra alle sider, og hjælper med at begrænse skader hos fører og passagerer i tilfælde af kollision.

Prislister & brochurer.

Skal den hedde Inform, Invite, Cosmic eller Invite+?

Mitsubishi Finans

Mitsubishi Finans

Hos Bent Pedersen kan du få et lån via Mitsubishi Finans, som tilbyder flere forskellige løsninger:

  • Lån med 20% udbetaling
  • Lån med 35% udbetaling
  • Fast eller variabel rente
  • Lån uden udbetaling

Besøg Bent Pedersen og lad os sammen finde den muligheder, der passer bedst til din situation.

Mitsubishi Serviceaftale

Mitsubishi serviceaftale

Få overblik over økononien med aftalen, der dækker:

  • Mitsubishis obligatoriske serviceeftersyn inkl. væsker samt reservedele.
  • Reparation eller udskiftning af reservedele, som forbruges gennem normal brug og slitage.
  • Reparation eller udskiftning af defekte mekaniske, elektriske og hydrauliske dele.

Fra kr. 259/md. Skal tegnes inden bilens første fabriksforeskrevne service. Hør mere hos Bent Pedersen.

Bliv kontaktet.

Salgskonsulent

Personbiler

Hans Jørgen Riis

76 12 21 23

hjr@bent-pedersen.dk

Salgschef

Person- og varebiler

Henrik Wehner

76 12 21 29

hewe@bent-pedersen.dk

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK