Ny Mercedes-Benz Actros F.

Kan det, den skal. På Mercedes-måden.
Mød det nye, fornuftige medlem af Actros-familien.

Den ny Actros F er en ny og lige vej ind i Actros-familien - F for fleksibel, funktionel og favorabel i både anskaffelse og drift. Kort sagt: Fornuftig. Actros F giver dig alt det, du har brug for i dit arbejde, men på Mercedes-måden: Dvs. uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, sikkerhed eller komfort. Læs mere herunder, eller kontakt Klaus Kjær Jørgensen for mere information.

Nu er det blevet lettere at komme på arbejde.

Den lave indstigning med kun tre trin gør livet lettere i den ny Actros F, især hvis du ofte skal ind og ud af bilen. Det er også blevet mere bekvemt at være på arbejde. Den brede kabine på 250 cm og en motortunnel, der kun hæver sig 12 cm over gulvet, gør Actros F til en rigtig behagelig arbejdsplads. Dertil kommer masser af fralægningsplads og opbevaringsrum.

Actros F – F for fornuftig.

Den ny Actros F er en lastbil, der kan det den skal – det er en Actros, som du kender den. Har du brug for flere funktioner, kan du bare købe til: Få fuldt Multimedia Cockpit i kombination med navigation eller A/C. Eller Predictive Powertrain Control, der hjælper fartpiloten med at køre økonomisk.

Vælg din egen Actros F.

Der er altid en Actros F, der passer præcist til dine opgaver. Vi bygger to- og treakslede modeller med træk på en eller to aksler, og både som chassis og trækker. Vælg mellem 10 forskellige motorer - fra 326 til 530 hk. Og hvad angår førerhuset, kan du vælge mellem StreamSpace og BigSpace, begge i 2,5 meters bredde.

Sikkerheden er Mercedes.

Der er masser af assistentsystemer og andre sikkerhedsdetaljer som standard i Actros F – det er jo en Mercedes-Benz. Derudover kan du tilvælge det avancerede Active Brake Assist 5, der automatisk bremser for biler og fodgængere. Og Mercedes Sideguard Assist, der advarer om både hårde og bløde objekter ved højresving.

Navn:
Mobil:
Evt. besked:
Ja tak, jeg vil gerne kontaktes ang. den ny Actros F!

Salgskonsulent

Lastbiler

Klaus Kjær Jørgensen

76 14 19 93

kkj@bent-pedersen.dk

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK