DEN NYE CITROËN C5 AIRCROSS SUV.

Citroën præsenterer den nye SUV Citroën C5 Aircross. En fuldblods SUV med store hjul, et muskuløst og beskyttende design og en høj frihøjde. Og uden tvivl en Citroën på grund af personligheden, de grafiske elementer og de mange muligheder for en personlig tilpasning. Den nye SUV Citroën C5 Aircross er den mest komfortable og mest fleksible i sit segment. Den har blandt andet klassens største bagagerumsvolumen (580 liter til 720 liter), 3 individuelle multifunktionelle bagsæder, og så er den omfattet af Citroën Advanced Comfort® programmet, der inkluderer nyheder som for eksempel Progressiv Hydraulisk AffjedringTM* og Advanced Comfort Seats®**

* Afhænger af motor / udstyrsniveau
** Afhænger af udstyrsniveau / option

EN UDTRYKSFULD OG DRISTIG IDENTITET

Ny SUV Citroën C5 Aircross er 4,50 m lang og adskiller sig fra konkurrenterne ved at have en personlighed fuld af beslutsomhed og energi - uden at være aggressiv. Den frisker SUV-segmentet op med sin store og imponerende front, en høj motorhjelm og flotte grafiske elementer som fx Airbumps® og to-farvede tagbøjler. Den nye SUV Citroën C5 Aircross kan desuden fås med masse spændende udstyr, herunder Adaptiv fartpilot m. Highway Driver AssistTM* og et panoramasoltag**, der øger følelsen af velvære rummelighed takket være det fantastiske lysindfald.

Vinduespartierne på den nye SUV Citroën C5 Aircross er forsynet med en forkromet signatur, som danner et "C", der signalerer plads og rummelighed, og skaber en "floating roof-top" effekt. Den nye SUV Citroën C5 Aircross har desuden klassens største bagagerumsvolumen med 5 passagerer ombord (580 liter - 720 liter), hvilket gør den nye Citroën C5 Aircross til den mest alsidige SUV i klassen.

*Afhænger af udstyrsniveau / option
**Option

EN KABINE DER BYDER PÅ BESKYTTELSE OG VELVÆRE

Kabinen i den nye SUV Citroën C5 Aircross er rummelig og flot. Den kombinerer de store og flydende rum og bevarer samtidig fokus på funktionaliteten. Det robuste instrumentbord, hvor alt er placeret i vandret plan, har formstøbte bånd, der strækker sig over hele dets bredde

I førersiden består instrumentgruppen af en 12" digital HD-skærm, der viser de udvalgte kørselsoplysninger i førerens synsfelt. Den brede og hoje midterkonsol, de omsluttende sæder hvis høje stilling giver et godt overblik over vejen samt farverne og materialerne, fuldender indtrykket af sikkerhed, velvære og raffinement i kabinen.

Advanced Comfort Seats®*

De brede og indbydende sæder i den nye SUV Citroën C5 Aircross giver passagererne fornemmelsen af at sidde i en lænestol eller i en dagligstue på hjul. Sæderne er både bløde og faste takket være et 15 mm tykt skumlag. Forsæderne er udstyret med højdensitetsskum, så man undgår at de synker sammen efter flere timers kørsel samt højdejusterbare forsæder og nakkestøtter, der er justerbare i højden og dybden.

*Afhænger af udstyrsniveau / option

Klassens mest fleksible SUV

Den nye SUV Citroën C5 Aircross skiller sig med sine tre individuelle bagsæder ud fra de andre i segment. Sæderne er lige brede, hvilket sikrer samme komfort for passageren i midten som for de øvrige passagerer. De kan skydes 150 mm frem eller tilbage, så det er muligt at ændre rummeligheden i kabinen eller bagagerummets volumen. De er nedfældelige og kan indstilles i 5 forskellige positioner. Bagagerumsbunden i to højder tillader, at de nedfældede sæder helt skjules, så man opnår en helt flad vognbund. Ny SUV Citroën C5 Aircross har også utallige opbevaringsmuligheder som f.eks. midterarmlænet, der indeholder er stort kølet opbevaringsrum, handskerummet samt de store opbevaringsrum i dørene. Den er også udstyret med en stor kortlomme foran midterkonsollen - og heri finder du også den trådløse oplader til din smartphone.*

*Afhænger af udstyrsniveau

Highway Driver Assist

Den Adaptive Fartpilot med stop-funktion & Highway Driver Assist er det første skridt mod en selvkørende bil. Bilen overtager selv styringen af hastigheden, kørelinjen og bilens placering i vognbanen, og fordi systemet er koblet op til den Adaptive Fartpilot med Stop&Go* genstarter bilen automatisk afhængigt af den forankørende bil.

*Afhænger af udstyrsniveau / option

Udvidet Skiltegenkendelse

Systemet genkender hastighedstavler og viser de aflæste hastighedsgrænser i instrumentgruppen. Denne hastighed kan derefter nemt vælges som hastighed for fartpiloten/hastighedsbegrænseren. Udover hastighedstavler registreres og videregives også information fra vejskilte med Fuld stop, Indkørsel forbudt og hastighedsbegrænsningers ophør.

*Afhænger af udstyrsniveau / option

Vil du vide mere?

Navn:
Mobilnummer:
Samtykke:

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK