De helt rigtige gaver...

Julen er både hjerternes – men også stjernernes fest. Og hos Mercedes-Benz har vi gjort det nemt for dig at vælge gaver til dem, du holder af. Træning, musik, golf, vin eller duft? Mercedes-Benz Collection byder på noget lækkert til alle og enhver – og naturligvis også til din egen ønskeseddel.


Det nye træningsur fra Mercedes-Benz Collection er udviklet i samarbejde med Garmin og passer perfekt til såvel jakkesættet som dit træningstøj. Uret er udstyret med touchscreen og er kompatibelt med både Android og iOS. Og så er uret naturligvis spækket med smarte features! Batteritiden er op til 7 dage ved normalt brug. Varenr. B66958847.

Mercedes-Benz træningsur

Kr. 2.002,-


Hvem siger, at stjerner kun må sidde på toppen at træet? Hvis du elsker julen og elsker Mercedes-Benz, kommer du ikke udenom de klassiske julekugler fra Mercedes-Benz Collection! Varenr. B66953694.

Mercedes-Benz julekugler

Kr. 182,-


Eksklusive Mercedes-Benz Bluetooth hovedtelefoner med optimal pasform og flot lydgengivelse med 3D-effekt og aktiv støjdæmpning. Med integreret mikrofon til telefonsamtaler. Berøringspuden i højre side tillader enkel og intuitiv betjening af alle funktioner. Batteritid: op til 18 timer. På alle måder en eksklusiv oplevelse i den velkendte Mercedes-Benz kvalitet! Leveres i matchende transporttaske. Se dem på YouTube! Varenr. A2238209903.

Mercedes-Benz hovedtelefoner

Kr. 2.256,-


Forkæl dig selv eller din golfkammerat med det eksklusive golfgavesæt fra Mercedes-Benz. Sættet indeholder tees, golfbolde, en ball marker samt køllehåndklæde. Varenr. B66450126.

Mercedes-Benz golfgavesæt

Kr. 411,-


Har du fart på? Med det foldbare løbehjul fra Mercedes-Benz har du altid et nemt og hurtigt transportmiddel med i bagagerummet. Løbehjulet er designet i let aluminium – og er naturligvis udstyret med Mercedes stjerne! Kan bære op til 100kg. Varenr. B66955043.

Mercedes-Benz løbehjul

Kr. 1.889,-


Gør vinentusiasten lykkelig med et elegant vinsæt, som indeholder proptrækker samt prop med lakeret træhoved formet som gearknoppen på den klassiske Mercedes 300 SL fra 1954. Varenr. B66041565.

Mercedes-Benz vinsæt

Kr. 365,-


Forkæl din nærmeste med et eksklusivt duftsæt fra Mercedes-Benz. Gaveæsken indeholder en friskduftende deodorant samt en skøn 50 ml eau de toilette spray. Varenr. B66954757.

Mercedes-Benz duftsæt

Kr. 386,-


Forkæl din nærmeste med et eksklusivt duftsæt fra Mercedes-Benz. Gaveæsken indeholder en skøn 30 ml eau de parfume samt en lækker 100 ml bodylotion. Varenr. B66956007.

Mercedes-Benz duftsæt

Kr. 386,-


Alle priser er inkl. moms men ekskl. evt. fragt.

Der tages forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer.

 • Mercedes-Benz
  Mercedes-Benz
 • Smart
  Smart
 • Fiat
  Fiat
 • Mitsubishi
  Mitsubishi
 • Renault
  Renault
 • Dacia
  Dacia
 • Citroën
  Citroën
 • Opel
  Opel