Den ny CLA coupé.

Følg dine egne veje.

Mercedes-Benz CLA coupé

Alt det, der gør dig til noget særligt.

Designet får dig til at stråle. Ydelsen sætter fart på dit liv. Interfacet taler dit sprog.

> Book en prøvetur. > Læs mere på mercedes-benz.dk. > Kontakt Bent Pedersen.

Mercedes-Benz CLA coupé

Den ny CLA passer perfekt til dig.

En CLA har aldrig fulgt moden. Dens design har altid været i en liga for sig. Er du klar til at føle dig hjemme? Du kan indrette den ny CLA helt individuelt og efter kunstens regler.

Book en prøvetur. > Læs mere på mercedes-benz.dk. > Kontakt Bent Pedersen.

Mercedes-Benz CLA coupé

MBUX.

Med MBUX interiørassistent giver den ny CLA mulighed for intuitiv og berøringsfri betjening med håndbevægelser af forskellige komfort- og MBUX-funktioner. Et kamera i tagbetjeningsenheden registrerer bevægelser, som føreren og forsædepassageren foretager med hænder og arme i omgivelserne omkring touchscreen eller touchpad og tilpasser visningen i mediedisplayet i overensstemmelse med konfigurationen. Hertil kommer personlige favoritfunktioner, der kan vælges ved at sprede pege- og langfinger, så de danner et „V“.

Book en prøvetur. > Læs mere på mercedes-benz.dk. > Kontakt Bent Pedersen.

Mercedes Benz CLA shooting brake

Når det gælder sikkerhed, bliver den ny CLA pludselig helt rationel.

Uanset om du kører i myldretiden, er undervejs i længere tid om natten eller kører på ukendte veje – din CLA coupé aflaster dig mærkbart i stressede situationer. Kilden er et koncept, som gør hver eneste køretur i en Mercedes-Benz mere sikker og unik: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Fordi den tid, du tilbringer bag rattet, er din tid. Tid til afslapning. Og tid til at lade op. Så du frem for alt kommer sikkert, men også afslappet frem til din destination.

Book en prøvetur. > Læs mere på mercedes-benz.dk. > Kontakt Bent Pedersen.

Mercedes-Benz CLA. Kontantpris fra 434.900 kr. Forbrug ved blandet kørsel 19,6-13,9 km/l. CO2-emission 135-162 g/km. Alle oplysninger er pr. 1/4-2019. Der tages forbehold for fejl og/eller ændringer i specifikationer og priser. De viste bilmodeller kan være monteret med ekstraudstyr.

Klik her for at se den ny CLA shooting brake.

 • Mercedes-Benz
  Mercedes-Benz
 • Smart
  Smart
 • Fiat
  Fiat
 • Mitsubishi
  Mitsubishi
 • Renault
  Renault
 • Dacia
  Dacia
 • Citroën
  Citroën
 • Opel
  Opel