Den ny CLA shooting brake

Følg dine egne veje.

Den ny CLA shooting brake.

Hvad er en shooting brake egentlig?

Den bedste kombination efter vores mening: Både sportslig og praktisk. Både intelligent og stilfuld. Kort sagt: Helt unik.

> Book en prøvetur. > Læs mere på mercedes-benz.dk. > Kontakt Bent Pedersen.

Den ny CLA shooting brake.

Rummelighed har aldrig set skarpere ud.

En CLA har aldrig fulgt moden. Som seneste skud på stammen af dette designikon, er den ny CLA shooting brake ingen undtagelse. Med skinnende diamantgrill, muskuløse skuldre og langstrakt karrosseri med faldende bagparti fremtræder den næsten med et coupéagtigt bagparti, men tilbyder rummeligheden fra en stationcar.

Det giver et udtryksfuldt design og er en perfekt kombination af elegance og plads. De rammeløse døre og de todelte baglygter tilfører elementer af æstetisk lethed, mens det generøse bagagerum rummer hele 505 liter. Også indvendigt er elegancen udtalt, f.eks. med et fuldt digitaliseret “wrap-around”-instrumentbord, som strækker sig fra den ene fordør til den anden – i en visuel helhed.

Book en prøvetur. > Læs mere på mercedes-benz.dk. > Kontakt Bent Pedersen.

Den ny CLA shooting brake.

Lad dig friste.

Den ny CLA shooting brake har en imponerende udstyrsliste, som du selvfølgelig kan gøre endnu mere personlig. Prøv vores online tilbehørskonfigurator og se, hvad det betyder for dit beskatningsgrundlag. Du kan f.eks. opgradere med AMG interiør, klimatiserede forsæder – perfekt til kolde vinternætter og varme sommerdage – eller Burmester® surround soundsystem for de store musikoplevelser.

Book en prøvetur. > Læs mere på mercedes-benz.dk. > Kontakt Bent Pedersen.

Den ny CLA shooting brake.

Nok snak.

Vi kunne fortsætte herfra og til i morgen med at beskrive alle fortræffelighederne i den ny CLA shooting brake, men vi synes egentlig, at du skal opleve den selv. Kig forbi Storegade 244 i Esbjerg til en prøvetur og se, om du kan modstå at lade dig forføre.

Book en prøvetur. > Læs mere på mercedes-benz.dk. > Kontakt Bent Pedersen.

Den ny Mercedes-Benz CLA shooting brake. Kontantpris fra 384.703 kr. Forbrug ved blandet kørsel 19,6-14,1 km/l. CO2-emission 133-160 g/km. Alle oplysninger er pr. 16/8-2019. Der tages forbehold for fejl og/eller ændringer i specifikationer og kontantpriser. De viste bilmodeller kan være monteret med ekstraudstyr.

Klik her for at se den ny CLA coupé.

 • Mercedes-Benz
  Mercedes-Benz
 • Smart
  Smart
 • Fiat
  Fiat
 • Mitsubishi
  Mitsubishi
 • Renault
  Renault
 • Dacia
  Dacia
 • Citroën
  Citroën
 • Opel
  Opel