Om os

Bent Pedersen AS - kort fortalt

Virksomheden Bent Pedersen AS er en vestjysk familievirksomhed, der drives af Søren og Michael Pedersen. Virksomheden blev stiftet af Bent Pedersen i Varde i 1967 - dengang Varde Auto-Service A/S. På det tidspunkt var forhandling og service af Hanomag-Henschel eneste forretningsområde. Senere blev virksomheden også Mercedes-Benz forhandler.

Mercedes-Benz har været forhandlet i Esbjerg siden 1930'erne, hvor J. Schmidt Christensen havde sin forretning på Strandbygade 46. Senere overtog Bohnstedt-Petersen A/S forhandlingen. Under afhændelsen i 1991 overtog Bent Pedersen Mercedes-Forhandlingen i Esbjerg med tilhørende lokaler i Storegade. Efter overtagelsen er der gennem årerne etableret forhandling af Smart og Mitsubishi.

I 1997 blev forretningen udvidet med større værkstedslokaler og en større udstilling. Udvidelsen blev belønnet for "godt tilpasset erhvervsbyggeri." 

I 2006 opkøbte og videreførte Bent Pedersen en Fiat og Alfa Romeo forhandler på Storegade, og samtidig flyttede forhandlingen af Mitsubishi sammen med de to italienske mærker.

I 2012 opkøbte Bent Pedersen AS et værksted i Sønderborg, som blev renoveret og lavet om, så der nu er både salg og service af Mercedes-Benz varebiler. 

I december 2013 startede virksomheden endnu en afdeling i Varde, som varetager salg og service af Renault og Dacia, samt service af Opel. Herved blev Bent Pedersen AS igen aktiv med salg af biler i byen, hvor det hele startede.

i 2015 samlede Bent Pedersen aktiviteterne i Varde på Jeppe Skovgårdsvej 1.  

Bilsalget sker i dag primært fra Esbjerg og Sønderborg, mens afdelingen i Varde er serviceværksted for Mercedes-Benz og Opel samt autoriseret forhandler af Renault, Dacia og Mitsubishi.

Bent Pedersen AS består i dag også af andre forretningsområder, herunder bilpleje, autoelektronik og et særskilt skadecenter.

 • Mercedes-Benz
  Mercedes-Benz
 • Smart
  Smart
 • Fiat
  Fiat
 • Mitsubishi
  Mitsubishi
 • Renault
  Renault
 • Dacia
  Dacia
 • Citroën
  Citroën
 • Opel
  Opel