Renault Arkana.

-
17,4 ​km/l
Brændstofforbrug ved blandet kørsel

-
9,8 
sek.
Acceleration
Fra 0 til 100 km/t

-
140 hk
Ydelse

-
205 km/t
Tophastighed

-
900 kg
Tilladt anhængervægt

Slank, men muskuløse linjer.

 

Arkana kombinerer slanke linjer med en robust stil. Dens unikke design giver en muskuløs profil, god frihøjde og et interiør i topklasse.  
I R.S. Line-versionen er effekten endnu stærkere. Med de eksklusive farve, sportslige udtryk, særlige fælge med røde detaljer og dobbelt udstødningsrør vil du helt sikkert blive forført ud over det sædvanlige.

Rummeligt og hightech interiør.

 

Arkana byder dig velkommen i et ergonomisk og moderne interiør af høj kvalitet. Med brugervenlig konsolbetjening, rummelige passagerområde og stort bagagerum. 

Maxresdefault
A047bdc34a
81C7f6f87a

Prislister & brochurer.

Bestil prøvetur i en Arkana.

-
Op til 80 % af tiden på el i byen
.

Arkana E-Tech hybrid gør din hverdag elektrisk! Kør rundt i byen i på ren el i op til 80 % af tiden ved hjælp af innovativ teknologi fra motorsporter som Formel 1. Nyd stilheden og komforten, samtidig med at du skærer ned på dine CO2-emissioner og reducerer dit brændstofforbrug med op til 40 %, sammenlignet med en tilsvarende benzinmotor. 

-
Multi-sense.

Motorlyd og reaktionsdygtighed, styring, valg af omgivende belysning og konfiguration af førerskærm. Vælg mellem 3 tilgængelige kørefunktioner (my-sense, eco og sport), og skræddersy dine køreture med det brugerdefineret multi-sense-system. 

Bliv kontaktet.

Salgskonsulent

Personbiler

Jesper Juul Jensen

76 14 09 77

jjj@bent-pedersen.dk

Salgschef

Person- og varebiler

Lars Erikstrup

76 14 09 70

ler@bent-pedersen.dk

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK