Renault Clio.

-
17,2 - 22,7 km/l
Brændstofforbrug ved blandet kørsel

-
9,9 - 11,9 
sek.
Acceleration
Fra 0 til 100 km/t

-
90 - 145 hk
Ydelse

-
186 km/t
Tophastighed

-
900 kg
Tilladt anhængervægt

Nu også som hybrid.

 

Få en helt ny oplevelse ved at kører elektrisk i den nye Clio E-Tech hybrid der er blevet kombineret en elektrisk motor og med forbrændingsmotor som kommer igennem automatisk transmission. El motoren bidrager til at bilen starter ved ren elektrisk kraft, og mulighed for at kører elektrisk i op til 80% af tiden ved bykørsel samt glæden ved en helt lydløs elektrisk oplevelse.

Optimal komfort for dig og dine 

passagerer.

 

Renault har haft travlt med at lave en meget indbydende nyt design af interøret, dette har resulteret i mere plads til en størreskærm til multimedie og til benene. Den nye og moderne multimediesystem giver dig alle funktioner du har brug for lige ved hånden. Med indbygget 4G-opkobling har du adgang til online værktøjer såsom Google, TomTom GPS-tjeneste, vejrvarsler, så du altid er opdateret mens du er på farten.

7F5151820e
B3cf3cccea
E152bec5aa

Prislister & brochurer.

Bestil prøvetur i en Clio.

-
Sportslig Elegance.

Clio R.S. Line har en unik personlighed med sine selvhævdende og sportslige kurver kofanger foran med F1-splitter, det ikoniske R.S Line symbol og Magny-Cours 17" brugerdefinerede fælge.

Den skiller sig ud med sit bikube-kølergitter foran og sit skørt med spoiler og ovale udstødningsrør med kromfinish bag på bilen.

-
En helt ny måde at kører Renault på.

I den nye Clio E-Tech hybrid får du sikkerhed og masser af kræfter. Hele 145 hestekræfter både med benzin og elektriske motor som giver en Clioen en øjeblikkelige reaktionsevne udover dette har den automatiske multi-mode gearkasse, som passer til din kørestil.

Bliv kontaktet.

Salgskonsulent

Personbiler

Jesper Juul Jensen

76 14 09 77

jjj@bent-pedersen.dk

Salgschef

Person- og varebiler

Lars Erikstrup

76 14 09 70

ler@bent-pedersen.dk

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK