Renault Kangoo Van.

-
4,4 m.
Længde

-
600 kg.
Lastkapacitet

-
1 år - 20.000 km.
Serviceinterval

-
920 - 2.020 kr.
Grøn ejerafgift halvårlig

-
600 kg.
Tilladt anhængervægt

Lever op til alle dine daglige behov.

 

Open Sesame by Renault funktionen giver dig nem lastemulighed fra siden med dens 1,45m side-åbning. Kangoo Van lever op til alle dine daglige behov og fås med et panel eller en roterende skillevæg. Det er ikke et problem at finde plads til dit udstyr og dine varer i lastrummet med en lastrumsvolumen på 3,3 m3 til 3,8m. 

Adgang til alt.

 

Forbind nemt din smartphone, og få adgang til alle dine apps og online-services via dit easy link-multimediesystems centrale 8’’ skærm, som er kompatibel med Android Auto og Apple CarPlay, for en moderne og personlig køreoplevelse. 

Renault Kangoo Van Interior
Renault Kangoo Van Magnetisk
Renault Kangoo Van Gulvmatter

Dimensioner.

Prislister & brochurer.

Bestil prøvetur i en Kangoo Van.

-
Easy inside rack.

Har du behov for at transportere lange genstande? Udstyr Kangoo Van med det bevægelige easy inside rack. Når racket er monteret på loftet, giver det dig mulighed for at transportere 2 meter lange genstande, samtidig med at det giver dig mere gulvplads i lastrummet.

-
Ekstra greb.

Har du brug for at køre ind på en mudret byggeplads eller køre på en vanskeligt fremkommelig vej? Ingen grund til panik! Extended grip er en forbedret ESC-funktion. Når dette system kombineres med helårsdæk, får du en bedre trækkraft ved lav hastighed på en grund med blødt underlag (støv, hårdt sand, sne, våd jord osv.). Det er aktivt, indtil du når op på 50 km/t. Du kan aktivere det manuelt og fortsætte din kørsel uden at skride ud eller sidde fast.

Måske du kunne være interesseret i.

Bliv kontaktet.

Salgskonsulent

Varebiler

Dennis Beider

76 12 21 28

debe@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Varebiler

Jens Møller Jessen

76 12 21 27

jmj@bent-pedersen.dk

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK