Renault Megane Sport Tourer.

-
17,2 km/l
Brændstofforbrug ved blandet kørsel

-
9,7 
sek.
Acceleration
Fra 0 til 100 km/t

-
140 hk
Ydelse

-
205 km/t
Tophastighed

-
1700 kg
Tilladt anhængervægt

Nu også som hybrid!

 

Udstyret med E-Tech plug-in hybrid teknologi tilbyder Megane Sport Tourer det bedste fra begge verdener - som giver en unik køreoplevelse.

I Danmark kører vi i gennemsnit kun 42,5 km om dagen og med Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid vil du kunne køre op til 50 km på el og derved få dækket dit daglige kørselsbehov! Du kan køre til og fra arbejde på el fra mandag til fredag med én enkelt daglig opladning. Hvis du har brug for at køre en længere tur, så kan du bare skifte til hybrid-funktionen uden at bekymre dig om rækkevidden.

Et ergonomiske og elegant interiør.

 

Techno-cockpit giver en brugervenlige, smart og optimal komfort med masser af små frække detaljer. Du har kun én opgave om bord i Megane Sport Tourer, at slappe af og nyde køreturen!

Ec537e2dab
B265324c3f
B1db0e5a2e

Prislister & brochurer.

Bestil prøvetur i en Megane Sport Tourer.

-
Bilferie? Intet problem med Renault Megane Sport Tourer.

Kør uden at bekymre dig om brændstofforbrug i hverdagen.  Planlægger du at tage på ferie? Nyd den sindsro det giver at kunne skifte mellem hybrid og el-kørsel. Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid tilbyder en rækkevide i el-kørsel på op til 50 km ved blandet kørsel,  kun i elektrisk kørertilstand.

-
En oplevelse i sig selv.

En jævn og lydløs kørsel, en enestående reaktionsevne og en endnu stærkere accelerationsevne. Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid kombinerer en innovativ multifunktions-gearkasse med den seneste generation af et 1,6 liter, 160 hk drivaggregat for at give dig en enestående køreglæde.

Bliv kontaktet.

Salgskonsulent

Personbiler

Jesper Juul Jensen

76 14 09 77

jjj@bent-pedersen.dk

Salgschef

Person- og varebiler

Lars Erikstrup

76 14 09 70

ler@bent-pedersen.dk

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK