Bilpleje

Bilpleje

Storegade 229

6705 Esbjerg Ø

Tlf. 75 14 32 22

bilpleje@bent-pedersen.dk
Ansatte

Åbningstider

Mandag - torsdag
8.00 - 16.00
Fredag
8.00 - 15.30

Medarbejdere

Afdelingsleder

Hans Erik Mikkelsen

75 14 32 22

hem@bent-pedersen.dk

BP Bilpleje

BP Bilpleje

Autoriseret Ditec® Center.

Hos BP Bilpleje holder vi din bil ren og frisk, som da den var ny. Vi tilbyder både vask, polering og indvendig rengøring, ligesom du kan lade vaskehallen ved vores bilplejecenter klare bilvasken.

Vi tager både imod private og virksomheder, og vi hjælper med alle former for materiel. Vi har plads til de fleste biler i vores vaskeanlæg, og maskinen håndterer også varebiler på helt op til 2,90 meter i højden.

Nano behandling
Hos BP Bilpleje har vi siden 2005 benyttet os af den velkendte nano- og Ditec® teknologi. Det betyder at vi har erfaring med at beskytte din bil bedst muligt. Nano Cover er en partikelbehandling, som går i kontakt med overfladen, uanset om det er tekstil, lak eller glas.

Vi har arbejdet med Ditec produkter i 39 år, og vi ved, hvad din bil har brug for. Derfor er vi selvfølgelig også autoriseret Ditec® Center. Når du får en Ditec behandlig hos os, får du desuden 6 års systemgaranti. Det kan derfor betale sig at passe på sin bil. 

Bilplejens ydelser
Når du køber bilplejeprodukter hos BP Bilpleje, er du sikker på at få et professionelt resultat. Vi bruger produkterne selv, og kan derfor give dig nyttige råd og vejledning med hjem. Vi tilbyder følgende produkter:

  • Indvendig rens
  • Udvendig vask
  • Polering
  • Nanobehandling

Og meget mere...