Citroën personbiler

 

Citroën personbiler

ELEKTRISK OG ELEGANT.

Den nye Citroën C5 X giver dig det bedste fra flere biltyper: Elegancen fra en sedan, størrelsen fra en stationcar og højden fra en SUV. Resultatet er et banebrydende design og en suveræn kørekomfort.

LÆS MERE

Kontakt en af vores Citroën specialister


Autoriseret Citroën forhandler • Hedelundvej 11 • 6705 Esbjerg Ø • Tlf. 75 13 44 00


INGEN KENDER DIN CITROËN BEDRE END CITROËN

Med regelmæssige eftersyn sikrer du, at din Citroën er godt kørende mange år endnu. Vi anbefaler derfor, at din bil får udført et serviceeftersyn mindst én gang om året. Med det specielt udviklede BasisService 5+ eller BasisService 10+ betaler du udelukkende for det, din ældre bil har brug for. Samtidig har du garanti for, at arbejdet udføres af en uddannet Citroën-mekaniker, som kender din Citroën ned til den mindste skrue. Blandt andet tjekker vi bilens vitale dele og skifter oliefilteret og motorolien. Vi kontrollerer bl.a. bremser, styretøj og hjulophæng, og at alt lys er indstillet korrekt. Derudover undersøger vi bilens elektronik for fejl mv. Klik her for at læse mere om fordelene ved BasisService 5+ og 10+, eller klik nedenfor for at bestille tid hos Bent Pedersen i Esbjerg:

CITROËN SER OG SKABER FREMTIDENS MOBILITET.

Helt fra mærkets begyndelse har ideologien været at skabe mobilitet til alle. Uden nogen form for frygt for at være anderledes og turde træde uden for konventionernes faste rytme. Tværtimod, så var ideologien netop ikke, at skabe det, som man selv drømte om at producere. Men at producere det, som befolkningen havde behov for og drømte om… eller måske ikke engang turde drømme om, eller viste ville være muligt at drømme om. Dette var Citroën. Og det er – her 100 år efter – stadig Citroën.