Citroën personbiler

 

NY C5 AIRCROSS SUV

Citroën præsenterer den nye SUV Citroën C5 Aircross. En fuldblods SUV med store hjul, et muskuløst og beskyttende design og en høj frihøjde. Og uden tvivl en Citroën på grund af personligheden, de grafiske elementer og de mange muligheder for personlig tilpasning. Den nye SUV Citroën C5 Aircross er den mest komfortable og mest fleksible i sit segment.

Citroën C5 Aircross

Kontakt en af vores Citroën specialister

Morten Petersen Dahl

76 12 21 29

mpd@bent-pedersen.dk

Hans Jørgen Riis

76 12 21 23

hjr@bent-pedersen.dk

Christian Juul Andersen

76 12 21 26

cja@bent-pedersen.dk


Autoriseret Citroën forhandler • Hedelundvej 11 • 6705 Esbjerg Ø • Tlf. 75 13 44 00


INGEN KENDER DIN CITROËN BEDRE END CITROËN

Med regelmæssige eftersyn sikrer du, at din Citroën er godt kørende mange år endnu. Vi anbefaler derfor, at din bil får udført et serviceeftersyn mindst én gang om året. Med det specielt udviklede BasisService 5+ eller BasisService 10+ betaler du udelukkende for det, din ældre bil har brug for. Samtidig har du garanti for, at arbejdet udføres af en uddannet Citroën-mekaniker, som kender din Citroën ned til den mindste skrue. Blandt andet tjekker vi bilens vitale dele og skifter oliefilteret og motorolien. Vi kontrollerer bl.a. bremser, styretøj og hjulophæng, og at alt lys er indstillet korrekt. Derudover undersøger vi bilens elektronik for fejl mv. Klik her for at læse mere om fordelene ved BasisService 5+ og 10+, eller klik nedenfor for at bestille tid hos Bent Pedersen i Esbjerg:

CITROËN SER OG SKABER FREMTIDENS MOBILITET.

Helt fra mærkets begyndelse har ideologien været at skabe mobilitet til alle. Uden nogen form for frygt for at være anderledes og turde træde uden for konventionernes faste rytme. Tværtimod, så var ideologien netop ikke, at skabe det, som man selv drømte om at producere. Men at producere det, som befolkningen havde behov for og drømte om… eller måske ikke engang turde drømme om, eller viste ville være muligt at drømme om. Dette var Citroën. Og det er – her 100 år efter – stadig Citroën.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK