1. Information om cookies

På bent-pedersen.dk anvender vi cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Ved at bruge siden accepterer du brugen af cookies.

Hvad er en cookie?

Cookies anvendes i dag af stort set alle websites. I mange tilfælde kan cookies være nødvendige for at levere en service på websitet. En cookie er en lille datafil, som websites gemmer på brugerens computer for at kunne genkende computeren. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af websitet. En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på brugerens computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Vi bruger følgende typer cookies:

Google Analytics: Google Analytics indsamler data om trafikken på citroen.dk, som f.eks. hvilke sider og elementer, brugerne anvender mest på websitet. Vi bruger statistikken fra Google Analytics til at forbedre brugervenligheden på citroen.dk. Facebook pixel: Vi anvender Facebook til at følge online-adfærden hos den bruger, der besøger webstedet, med det formål at optimere vores marketing kommunikation. Facebook videregiver ikke ”ekstra” information, det er blot en måde at samle statistik og håndtere cookies. Hvis du ikke ønsker dette, kan Facebook fjernes sammen med cookies.

Hvordan fjerner jeg cookies?

Du kan altid fjerne cookies igen ved at fjerne uønskede cookies under din browsers internetindstillinger.

Links til andre websteder:

Dette websted indeholder links til andre websteder. Når du klikker på disse links, skal du være opmærksom på, at disse websteder har deres egen politik til beskyttelse af personoplysninger. Læs deres politik til beskyttelse af personoplysninger, når du bruger disse websteder.

Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske websites er forpligtet til at informere om, hvilke cookies, der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”.

Udgiver:

Bent Pedersen A/S, Storegade 244, 6705 Esbjerg Ø. Tlf. 75 14 03 55. info@bent-pedersen.dk.

2. Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvad vi bruger dem til. Dine rettigheder i forhold til vores behandling af dine oplysninger er også beskrevet.

Introduktion

Når du besøger dette website eller besøger os via sociale medier, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website m.m. eller på anden måde er i kontakt med os indsamler, forbinder og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, øvrig brug af services eller foretager køb, leje, leasing eller afprøvning i vores forretning eller via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Ved anden kontakt med dig end på vores website eller sociale medier indsamler og behandler vi dine kontaktoplysninger, oplysninger om dine køb af virksomhedens varer og ydelser, tilbud, prøvekørsler, værkstedsbesøg, data om og fra de køretøjer du ejer eller bruger, oplysninger om forsikring, finansiering, syn samt eventuelle flere ejere og/eller brugere.

Eventuelle oplysninger om personnummer, kørekortnummer, kopi af kørekort samt fotos af dig behandles og opbevares i henhold til gældende lovgivning.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig, registrering af køretøjer, håndtere forsikrings- og finansieringsydelser, opfylde reklamations- og garantiforpligtelser, opfølgning på salg, udlejning, værkstedsbesøg, fakturering, tilfredshedsmåling, markedsføring eller salgsaktiviteter i øvrigt og profilering. Endvidere bruges oplysningerne til at vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. I relation til elektronisk markedsføring opbevares dine oplysninger medmindre de slettes efter anmodning maksimalt i en periode på 12 måneder efter vi senest har benyttet disse.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet m.m., hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til de tredjeparter, der er nævnt ovenfor under afsnittet om cookies, i det omfang disse oplysninger er kendt.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Oplysningerne kan blive videregivet til bilimportøren med henblik på at opfylde ovennævnte formål.

Oplysningerne overføres ikke til lande uden for EU.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger behandles. Hvis du har afgivet et egentligt samtykke til behandling af oplysninger om dig, kan du tilbagekalde dit samtykke. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Du har også ret til at få dine oplysninger udleveret. Henvendelse herom kan ske til info@bent-pedersen.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

3. Politik om dataetik

Gældende for Bent Pedersen Holding ApS og datterselskabet Bent Pedersen AS. Der er ingen ansatte i Bent Pedersen Holding ApS eller i koncernens andet datterselskab Bent Pedersen Ejendomme ApS.

Indledning

Formålet med vores politik om dataetik er at beskrive vores tilgang til dataetik, og måden hvorpå den er styrende for vores overordnede arbejde med indhentning og behandling af data. Politikken fungerer som kommunikation til vores kunder, leverandører og ansatte, hvilket er virksomhedens hovedfokus. Politikken bør ses som et overordnet rammeværk, der sikrer en fælles og gennemsigtig tilgang på tværs af vores organisation.

Omfang

Politikken omfatter koncernens ansatte, som alle er ansat i Bent Pedersen AS. Politikken bør således følges af alle ansatte og ledelsen vil løbende overvåge implementeringen af politikken om dataetik.

Vores holdning til dataetik

Den øgede mængde af og udbredt adgang til data medfører en risiko for, at data anvendes uhensigtsmæssigt og i sidste ende misbruges til formål, der kan beskrives som uetiske. For Bent Pedersen AS handler konceptet dataetik om meget mere end at efterleve den gældende lovgivning. Dataetik har at gøre med den måde, vi behandler data på med respekt og indebærer overvejelser vedrørende etisk indhentning og behandling af data.

Dataetik hos Bent Pedersen AS

For os er der en tæt sammenhæng mellem dataetik og EU’s databeskyttelsesforordning, men vi erkender, at dataetik ikke begrænser sig til databeskyttelsesforordningen. Hos os træffer vi løbende – i samarbejde med vores bilimportører - bevidste, etiske beslutninger om den måde, vi indhenter og behandler data på. Det sker ved at sætte vore kunders interesser i første række, når vi tager stilling til, hvordan vi bruger deres data, for at øge værdien for dem. Vores kunders tilfredshed er en forudsætning for, at vi kan drive en pålidelig forretning.

Bent Pedersen A/S arbejder primært med personoplysninger såsom kundedata og en begrænset mængde data vedr. tredjeparter. Størstedelen af Bent Pedersen AS’ data er således relateret til databeskyttelsesforordningen og omfattet af vores privatlivspolitik. Den beskriver, hvordan Bent Pedersen AS indsamler data, behandler data og sikrer beskyttelse af dataene og ikke mindst dataejerens rettigheder.

I overensstemmelse med formålet med vores forretning modtager og indhenter vi hovedsageligt data til kunne kommunikere relevante budskaber til til de rette modtagere. Det drejer sig primært om nye såvel som eksisterende kunder. Vi bruger både interne og eksterne systemer til at indhente og behandle data, og de administrerer dataene i overensstemmelse med de sikkerhedsforanstaltninger, der fremgår af vores privatlivspolitik.

Hos Bent Pedersen AS behandler vi personoplysninger om vores ansatte, og vi tager beskyttelse af disse personoplysninger alvorligt. Det er vigtigt for os, at vores ansatte har tillid til, at vi behandler deres data på etisk vis samtidig med vi driver en effektiv forretning og sikrer et godt og tillidsfuldt arbejdsmiljø. Med henblik på at sikre beskyttelse af vores ansattes data administrerer vi kun data, der er afgivet i forbindelse med deres ansættelse. Det betyder i praksis, at vi kun behandler de personoplysninger, der er nødvendige og tilstrækkelige for ansættelsesforholdet.

Bent Pedersen AS anerkender den hurtigvoksende digitale transformation og arbejder løbende på at udvikle nye metoder at arbejde med data på, så vi kan blive endnu bedre til at målrette vores information til de relevante modtagere. I tråd med fremtidige dataprocesser og implementeringen af nye teknologier mener vi, at designet bør fuldendes med menneskelig intelligens for at undgå potentielt uetiske handlinger, der kan være forudindtaget eller diskriminerende.

Kontakt, spørgsmål, kommentarer, klager

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller klager vedrørende Bent Pedersen AS’ arbejde med dataetik, bedes du kontakte os pr. e-mail på info@bent-pedersen.dk eller skriftligt til Bent Pedersen A/S, Storegade 244, 6705 Esbjerg Ø.

Politikændringer

Bent Pedersen AS kan til enhver tid vælge at ændre eller tilføje indhold til denne politik om dataetik. Den seneste version af politik om dataetik er altid tilgængelig på bent-pedersen.dk.

Governance

Bent Pedersen AS’ bestyrelse er ansvarlig for at godkende politikken.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK