-

-

Reparation & garanti.

I de bedste hænder.

Sikkerhed og reparation.


Når du vælger Mercedes-Benz, vælger du også sikkerhed og kvalitet. Topmoderne materialer med høj styrke, komplekse karrosseristrukturer i stål og aluminium samt et elektronisk netværk af aktive og passive sikkerhedssystemer kræver, at mekanikeren har både den nødvendige viden om de rigtige reparationsmetoder og det rigtige værkstedsudstyr. Overlad derfor altid din sikkerhed til Mercedes-Benz specialisterne hos Bent Pedersen.

Henvend dig til dit Mercedes-Benz værksted – for en sikkerhedsskyld.


Hvis reparation er påkrævet i forbindelse med et uheld – uanset om det drejer sig om karrosseriskader, lakarbejde eller udskiftning af dele – bør du få det gjort på et autoriseret Mercedes-Benz værksted. Her er din bil i kyndige hænder hos specialister, der kender alle Mercedes-Benz modellerne ud og ind.

De arbejder dagligt med den avancerede teknologi og karrosserierne i ultrahøjstyrkestål, som din bil er lavet af. Og samtidig er du sikker på, at der anvendes originale Mercedes-Benz dele, som opfylder producentens strenge krav. Præcis som de også tager professionel hånd om korrekt og effektiv reparation af ældre modeller.

Derved bevarer bilen sin værdi i forbindelse med et uheld. Og du
sikrer, at dens garantier beholdes i fuldt omfang fremover.

Mod hverdagens små skrammer.


Ridser, buler og stenslag kan næsten ikke undgås i løbet af en bils levetid. Med Mercedes-Benz SmallRepair kan du hurtigt - og frem for alt billigt - lade mindre buler i karrosseriet og andre småskader både indvendig og udvendig forsvinde uden, at det er nødvendigt at udskifte komplette dele. Kvaliteten er selvfølgelig den anerkendte høje, som kontrolleres af Mercedes-Benz.

Et ansvar, som vi gerne påtager os.


Alle Mercedes-Benz personbiler har siden 1. september 2005 været
omfattet af en toårig nybilsgaranti i hele Europa.

Vores nationale salgsorganisation, Mercedes-Benz Danmark, er ansvarlig for det kontraktlige garantitilsagn. Garantien gælder uden kilometerbegrænsning fra den dag, bilen udleveres - eller fra en eventuelt tidligere første indregistreringsdato. Garantien er et supplement til den lovpligtige ansvarsforsikring, og dækningen giver dig en følelse af tryghed de to første år.

Andre emner.

Mercedes me connect.
Service aftaler.