-

-

Serviceaftaler.

Trykt, smart, enkelt.


Serviceaftaler for dig, der køber en ny bil.

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligehold. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. 

Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med Mercedes-Benz originaldele.

ServiceCare.


 Med ServiceCare kan du fastlægge den løbende service af din Mercedes. Du kan fordele omkostningerne på op til fire planlagte servicebesøg, og du kan betale i faste, månedlige rater, eller vælge én samlet forskudsbetaling. ServiceCare giver dig således et komplet overblik over den løbende vedligeholdelse af din Mercedes og dækker både omkostninger til serviceteknikerens arbejde og til de Mercedes-Benz originaldele, som anvendes i forbindelse med dit servicebesøg.

CompleteCare.


Hvis du er til maksimal tryghed, er det CompleteCare, du skal vælge. Med CompleteCare giver du dig selv og din Mercedes mest omfattende service- og vedligeholdelsesaftale, hvor du ikke skal bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger. CompleteCare dækker foruden omkostninger til almindelig service nemlig også udskiftninger og reparationer som følge af normal slitage samt fabrikationsfejl. Lejebil er inkluderet ved ordinær service. En CompleteCare aftale kan løbe i op til seks år, og den månedlige rate afhænger af aftalens længde og dit årlige kørselsbehov.

WarrantyExtension.


Vil du slippe for uventede omkostninger? Med WarrantyExtension tilbyder vi at forlænge garantien på din Mercedes. Ja, du læste helt rigtigt. WarrantyExtension sparer dig for bekymringer om regninger på uventede reparationer efter at nybilsgarantien er udløbet. Standardgarantien på to år kan nemlig forlænges helt op til din Mercedes er 10 år gammel, hvilket betyder, at du og din Mercedes bliver ved med at være dækket under samme vilkår som nybilsgarantien.

Andre emner.

Reparation og garanti.
Mercedes me connect.