Bestil tid på værksted.

Esbjerg, Sønderborg & Varde

Vælg dit mærke for at bestille tid:

Ingen kender din bil bedre.

Hos Bent Pedersen har vi siden 1967 holdt vores kunder kørerende på de danskeveje og forsætter med dette. Vi er i dag autoriseret værksted for Mercedes-Benz, Smart, Dacia, Citroën, Fiat, Maxus, Mitsubishi og Renault. 

For os er det vigtig at vores personale er uddannet i din bil - og at vi kun servicerer efter fabrikkens forskrifter med originale reservedele, så du kan kører videre med en god mavefornemmelse.

Ofte stillede sprøgsmål om vinterhjul

  • Du bør som hovedregel skifte vinterdæk når temperaturen er under 7°C. Vinterdæk ligger godt på vejen og kan klare alt slags vintervejr herunder sne, slud, is og våde/kolde veje. Vinterdæk har dybere trådmønster end sommer- og helårsdæk. Det dybere trådmønster bearbejder sig ned i sneen og fjerner slud, så bilen får et bedre træk på vejen. Derudover har vinterdæk også en meget bedre bremseevne på is og i sne.

    Rent teknisk, så er vinterdæk produceret af en væsentlig blødere gummiblanding, som er fleksibel og blød ved de lavere temperaturer.  Det blødere underlag giver bedre kontrol over bilen. Vinterdæk fungerer derfor ikke særlig godt i varmt vejr, da vinterdækkets bløde gummi hurtigere bliver slidt på tør asfalt. Det vil resultere i, at dækkene hurtigere skal skiftes. 

  • Du kan købe vinterdæk til din Mercedes-Benz i vores webshop her. Skal du have vinterdæk til et af vores andre mærker bedes du kontakte vores information på: 75 21 21 33.

  • Vinterdæk ligger godt på vejen og kan klare alt slags vintervejr, herunder sne, slud, is og våde og kolde veje. Vinterdæk har et dybere trådmønster end sommer- og helårsdæk. Det dybere trådmønster bearbejder sig ned i sneen og fjerner slud, så bilen får et bedre træk på vejen. Derudover har vinterdæk også en meget bedre bremseevne på is og i sne.

  • Du kan booke en tid til vores værksted i toppen ved at trykke her. Ellers er man altid velkommen til at ringe ind til os på: 75 21 21 33.

  • Det er vigtigst først og fremmest at følge bilproducentens anvisninger, hvis du vil bevare garanti på bilen. 

    Hvor ofte din bil skal have et serviceeftersyn er meget forskelligt. Som regel anbefales det, at bilen bør køre 15.000 km ved hvert syn. Kører du mindre end 15.000 km om året, kan det være, at bilen skal til service hvert andet år. For nogle biler, skal bilen have et servicesyn allerede efter 5.000 km og andre 20.000 km, så det afhænger meget af den specifikke bil, og hvor meget du skal køre i bilen.

  • Prisen på et service er meget forskelligt. Det afhænger af modeltype, bilens alder og kilometerstand. Man er altid velkommen til at ringe til os på: 75 21 21 33.