Mercedes me connect.

Oplev din Mercedes til fulde med Mercedes me.

Din Mercedes-Benz, lige ved hånden.


Du får direkte adgang til Mercedes-Benz’ kundeservice med masser af fordelagtige tilbud, serviceydelser og information fra det særlige univers, som du er en del af. Ved hjælp af din smartphone eller tablet, får du adgang til en lang række oplysninger og tjenester, som med garanti vil gøre din hverdag lettere.

Med denne unikke kommunikationsløsning kan du hente konkrete informationer om bilen, som giver dig tryghed og optimerer din køreoplevelse.

For eksempel kan du tjekke, hvor mange liter benzin der er i tanken, hvor meget strøm der er på batteriet, og om lufttrykket i hjulene er optimalt.

App’en kan også øge din oplevelse af komfort. Med et enkelt klik på telefonen kan du sætte bilen i gang med at varme op, mens du selv nyder din morgenmad i fred og ro, så den er behageligt lun, når du er klar til at køre.

Du kan endda få hjælp til at finde bilen, hvis du har glemt, hvor du parkerede den, og hvis du bliver i tvivl om, hvorvidt du huskede at låse dørene, kan det klares med et hurtigt klik på telefonen, selv når du er langt fra bilen.

 

De nye Mercedes apps.


Mercedes me er en samling af innovative onlinetjenester, som gør hverdagen lettere for dig i din Mercedes. Få det maksimale ud af din Mercedes og tilgå Mercedes me via din smartphone, tablet eller fra computeren.

Vi har gjort det mere overskueligt for dig, og lavet tre Mercedes apps fremfor en.
Det har gjort det nemmere at skabe et overblik, over de forskellige muligheder du har i de forskellige Apps.
Nedenfor kan du blive klogere på de forskellige apps samt de funktioner de hver især har.

Den nye Mercedes me app.


Når som helst og hvor som helst. Med Mercedes me app’en har du altid kontakt til Mercedes-Benz’ univers og direkte adgang til din bil via iPhone og Apple Watch. Det betyder, at du kan ændre i indstillingerne præcis når du vil, få aktuel information om din bil og navigere nemt og sikkert til din destination. Mercedes me forbinder dig med din Mercedes-Benz og omfatter flere praktiske funktioner.

Status på eksempelvis kilometerstand, dæktryk, brændstofniveau, opladningsniveau og meget mere.

Fjernadgang til bilen – også med Apple Watch. Lås eksempelvis bilens døre op og i eller aktivér bilens klimaanlæg.

Simplere planlægning af din rejse. Eksempelvis kan du sende adresser direkte til bilens navigationssystem.

Mercedes me Service.


Din digitale assistent, når det handler om servicering af din bil.

Vi hjælper dig med at holde din Mercedes i topform.

Derfor får du en påmindelse i Mercedes me Service app’en i god tid inden næste service, så du nemt kan booke en tid hos dit nærmeste Mercedes-Benz værksted direkte i app’en.

Desuden giver app’en dig værdifuld viden om din Mercedes.

Andre emner.