Skadecenter

Skadecenter

Stengårdsvej 3

6705 Esbjerg Ø

Tlf. 76 14 19 78

skadecenter@bent-pedersen.dk
Ansatte

Åbningstider

Mandag - torsdag
7.45 - 16.00
Fredag
7.45 - 15.30

Medarbejdere

Eftermarkedsassistent

Pia Lind Baldersbæk

76 94 12 17

piba@bent-pedersen.dk

Servicerådgiver

Niels Ellehage

76 14 19 78

ne@bent-pedersen.dk

BP Skadecenter

BP Skadecenter

Vores skadecenter tager sig af alle opgaver, hvis din bil har fået en skade. Vi håndterer både små og store skader. Du behøver blot stille din bil på vores værksted, så sørger vi for resten.

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, og du behøver derfor ikke overveje, hvordan din skade bliver håndteret.

Har din bil svært ved at klare synshallens krav, så hjælper vi den igennem. Vi laver både rust- og glasreperationer, så din bil er klar til syn. Hvis du er i tvivl om prisen, kommer du naturligvis bare forbi, så laver vi et prisoverslag.

Vi har erfaring med karrosseriskader på alle bilmærker, og vi reparerer naturligvis efter bilfabrikkens forskrifter. Du er derfor altid sikret godt udført arbejde og god kvalitet.

Vi kan også hjælpe dig, hvis din brugte bil er blevet en smule kedelig. Trænger den til en ny farve eller et lille ansigtsløft, så hjælper vores skadecenter med at puste nyt liv i din bil. Alt du skal gøre er, at vælge farven, så klarer vi resten.

Skadecentrets ydelser
Vores skadecenter laver meget andet end trafikskader. Vi laver også mindre kosmetiske fejl og skader, så billigt og nemt for dig som muligt. Her kan du se et lille udvalg af de ting vi kan klare for dig:

  • Lakskader/ridser
  • Småbuler
  • Stenslag
  • Fælgskader

...og meget mere!

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK