Mercedes-Benz varebiler

 

Den nye eCitan kassevogn.

Kompakt, robust og elektrisk: Den ny eCitan kassevogn er som skabt til at blive brugt i urbane omgivelser og andre steder – lige meget om det er kringlede veje inde i byerne eller ude i forstæderne.

LÆS MERE HER

Kontakt en af vores Mercedes-Benz specialister

Mercedes-Benz MobiloVan. Livslang mobilitetsgaranti.

Hos Mercedes-Benz stoler vi så meget på vores vans, at vi giver dig mulighed for at forlænge Mercedes-Benz MobiloVan gratis i op til 30 år. Du skal bare sørge for at få foretaget regelmæssig service hos et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted, så forlænges MobiloVan automatisk til næste servicebesøg – i op til 30 år. Og du kan altid genoptage abonnementet for MobiloVan, hvis det sidste servicebesøg ligger nogle år tilbage. Læs mere på Mercedes-Benz.dk.

Mercedes-Benz Service24h. Døgnet rundt i hele Europa.

Hvis du på et tidspunkt skulle opleve, at din Mercedes Van ikke vil starte eller køre videre, skaffer vores gratis Service24h-hotline dig kvalificeret hjælp meget hurtigt. På det gratis telefonnummer +45 33 78 55 551 kan du nå os døgnet rundt, 365 dage om året i hele Europa (eller via MB Contact2 i din radios adressebog). Vores Mercedes-Benz servicetekniker hjælper dig og gør i de fleste tilfælde dit køretøj køreklart igen direkte på stedet. Læs mere på Mercedes-Benz.dk.

Nu har du set dem allesammen. Hvilken en vil du prøve?

Prøv en Mercedes-Benz varebil i 24 timer!

Skræddersyede løsninger til dine professionelle krav.

Hvis du har særlige ønsker til din nye varevogn - som fx køle- eller kasseliftopbygning, har vi mange års erfaring med opbygning af specialløsninger. Sammen med vores certificerede samarbejdspartnere kan vi tilbyde en mængde af stærke, anvendelige opbygningsløsninger.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK