Mercedes-Benz varebiler

 

Vi er Van ProCenter.

Van ProCenter er skabt for Mercedes-Benz Vans kunder. Så når du køber en van, køber du samtidig en organisation, der kun tænker i vans. Vores mekanikere er van-mekanikere, vores værksteder er van-værksteder. Alt er specialiseret – udvalget er større, rådgivningen bedre, ventetiden kortere, åbningstiderne længere og så er der en mekaniker på vagt døgnet rundt.

LÆS MERE HER

Kontakt en af vores Mercedes-Benz specialister

Mercedes-Benz MobiloVan. Livslang mobilitetsgaranti.

Hos Mercedes-Benz stoler vi så meget på vores vans, at vi giver dig mulighed for at forlænge Mercedes-Benz MobiloVan gratis i op til 30 år. Du skal bare sørge for at få foretaget regelmæssig service hos et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted, så forlænges MobiloVan automatisk til næste servicebesøg – i op til 30 år. Og du kan altid genoptage abonnementet for MobiloVan, hvis det sidste servicebesøg ligger nogle år tilbage. Læs mere på Mercedes-Benz.dk.

Mercedes-Benz Service24h. Døgnet rundt i hele Europa.

Hvis du på et tidspunkt skulle opleve, at din Mercedes Van ikke vil starte eller køre videre, skaffer vores gratis Service24h-hotline dig kvalificeret hjælp meget hurtigt. På det gratis telefonnummer +45 33 78 55 551 kan du nå os døgnet rundt, 365 dage om året i hele Europa (eller via MB Contact2 i din radios adressebog). Vores Mercedes-Benz servicetekniker hjælper dig og gør i de fleste tilfælde dit køretøj køreklart igen direkte på stedet. Læs mere på Mercedes-Benz.dk.

Nu har du set dem allesammen. Hvilken en vil du prøve?

Prøv en Mercedes-Benz varebil i 24 timer!
Mobil:

Arbejder til du ikke orker mere.

Du knokler dagen lang, og det er fint. Men værktøjerne skal være i orden – de skal hjælpe dig med dit arbejde, ikke genere dig. Det gælder også din bil. En Mercedes-Benz van kan tilpasses og udstyres, så den letter dit arbejde mest muligt – lige fra dørenes placering og udformning til varmen i sæderne eller parkeringsassistenten. Og den er bygget, så den kan indstilles til dine mål og til dine krav til komfort. For selvom du ind imellem sidder ned, er du stadig på arbejde. Lige fra indstillingen af stol og rat og placeringen af greb og knapper til læsehøjden har vi sat en ære i at levere en bil, der ligger i hånden som et godt stykke værktøj. Nogle kalder det luksus og overflødigt tingeltangel. Vi kalder det en ordentlig arbejdsplads.