Mercedes-Benz Vito Tourer.

-
4,8 - 5,3 m.
Længde

-
1060 - 1110 kg.
Lastkapacitet

-
2 år - 40.000 km.
Serviceinterval

-
3.380 - 3.840 kr.
Grøn ejerafgift halvårlig

-
3200 kg.
Tilladt anhængervægt

Køreglæde, bæredygtighed og sikkerhed på højeste niveau.

 

Vito Tourer har plads til op til 8 personer - ud over dig som chauffør, men vores Mid-Size tourer med stjernen kan tilbyde dig meget mere.

De forbrugsoptimerede drevvarianter bidrager med kilometer efter kilometer til din bæredygtige succes, og præcis som du skal forvente det af en Mercedes-Benz, er sikkerhedsudstyret med de teknisk gennemtænkte assistancesystemer på et overlegent niveau.

Vito er klar, når du er det.

 

Vi gør alt for, at du hurtigt kommer til at sætte pris på din Vito, så I kan begynde at opbygge en lang og tryg relation.

Ved levering modtager du et køretøj i ypperste Mercedes-Benz kvalitet, som med succes har været igennem 5,5 mio. omfattende testkilometer. Vito er født til de hårde krav, der stilles til et køretøj, der skal bruges i erhvervsmæssigt øjemed. Og den omfattende rustbeskyttelse med fuldt galvaniseret karrosseri betyder, at Vito også efter mange år vil gøre sig godt som repræsentant for din virksomhed.

1587558913000 (1)
1536748859000

Hvordan vil i gerne sidde?

 

Hvad angår antallet af passagerer og ønsket komfortniveau tilbyder Vito Tourer en lang række særlige og fleksible løsninger til den krævende persontransportør. Den prækonfigurerede sædefordeling i passagerafdelingen kan med de mange sædevarianter tilpasses individuelle krav – f.eks. er der i passagerafdelingen af Vito Tourer ekstra lang ved 2-2-3-sædefordelingen i tre sæderækker plads til op til syv personer. På trods af den indvendige rummelighed har Vito Tourer kun en højde på 1.890 mm og kan dermed uden problemer komme ind i de fleste garager, parkeringshuse og underjordiske garager samt vaskeanlæg.

Kompakt 1
Kompakt 2
Lang 1
Lang 2
Lang 3
Lang 4
Lang 5
Ekstra 1
Ekstra 2
Ekstra 3
Ekstra 4
Lastrumsareal

2,35 m2

Lastrumsvolumen

2,5 - 2,9 m2

Lastrumslængde

1.806 mm.

Maks. last

782 kg

Byg din egen Vito Tourer.

-

MobiloVan - Livslang mobilitetsgaranti.

Hos Mercedes-Benz stoler vi så meget på vores vans, at vi giver dig mulighed for at forlænge Mercedes-Benz MobiloVan gratis i op til 30 år.

Du skal bare sørge for at få foretaget regelmæssig service hos et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted, så forlænges MobiloVan automatisk til næste servicebesøg – i op til 30 år. Og du kan altid genoptage abonnementet for MobiloVan, hvis det sidste servicebesøg ligger nogle år tilbage.

For mere information tryk her.

-
ServiceCare - Ingen uforudsete omkostninger.

Med en ServiceCare serviceaftale har du fuldstændig styr på værkstedsomkostningerne til din Mercedes-Benz Van i op til 7 år. ServiceCare minimerer risikoen for uforudsete udgifter og kan beskytte dig mod prisstigninger pga. inflation.

Din Mercedes varevogn bliver ved med at være en Mercedes varevogn - år efter år efter år, fordi den bliver vedligeholdt udelukkende med originale Mercedes reservedele. Det betyder også, at du kan opnå en bedre brugtpris, hvis det skulle blive aktuelt.

Med optimerede serviceintervaller reduceres risikoen for nedbrud og stilstand, så du får frihed til at fokusere på din forretning. Og skulle uheldet være ude, hjælper MobiloVan dig hurtigt og effektivt videre - stort set uanset hvor i Europa du befinder dig.

For mere information tryk her.

-
Mercedes Me.

Mercedes me connect gør din hverdag nemmere: Gør din oplevelse med din Mercedes endnu bedre med digitale funktioner, og betjen diverse bilfunktioner på afstand eller på stedet via din smartphone.

  • Forbind i nogle få trin din Mercedes, din smartphone og dit hjem

  • Bevar hele tiden overblikket over bildata såsom kilometerstand, dæktryk, opladnings- eller brændstofniveau og meget mere

  • Udnyt det fulde potentiale i digital støtte til at finde ladestandere, tankstationer eller parkeringspladser

  • Hold din Mercedes i topform – understøttet af de basistjenester, Mercedes me connect allerede fra starten har at byde på

For mere information tryk her.

-
Finansiel leasing.

Finansiel leasing er et godt alternativ til lånefinansiering og selvfinansiering. Ejendomsretten ligger hos Mercedes-Benz Finans, mens den fulde brugsret ligger hos dig. Ud over den månedlige leasingydelse slipper du med finansiel leasing for belastning af din likviditet.

Fordele ved finansiel leasing:

  • Skræddersyet aftale efter dine behov

  • Vælg mellem fast eller variabel ydelse

  • Likviditeten lettes ved anskaffelse af aktivet, idet leasingselskabet afholder momsen.

For mere information tryk her.

Bliv kontaktet.

Salgskonsulent

Varebiler

Ole Brodersen

76 14 19 88

obr@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Varebiler

Steffen Berg

76 14 19 80

sbe@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Varebiler

Johnny Knudsen

76 94 12 13

jkn@bent-pedersen.dk

Salgschef

Varebiler

Nic Bjerg

76 14 19 95

nbj@bent-pedersen.dk