-

ServiceCare.

Sikrer dig ro i budgettet, bedre overblik og øget lønsomhed.


Mercedes-Benz ServiceCare er serviceaftaler, der sikrer dig ro i budgettet, bedre overblik og øget lønsomhed.

Med en ServiceCare serviceaftale har du fuldstændig styr på værkstedsomkostningerne til din Mercedes-Benz Van i op til 7 år. ServiceCare minimerer risikoen for uforudsete udgifter og kan beskytte dig mod prisstigninger pga. inflation.

Din Mercedes varevogn bliver ved med at være en Mercedes varevogn - år efter år efter år, fordi den bliver vedligeholdt udelukkende med originale Mercedes reservedele. Det betyder også, at du kan opnå en bedre brugtpris, hvis det skulle blive aktuelt.

Med optimerede serviceintervaller reduceres risikoen for nedbrud og stilstand, så du får frihed til at fokusere på din forretning. Og skulle uheldet være ude, hjælper MobiloVan dig hurtigt og effektivt videre - stort set uanset hvor i Europa du befinder dig.

 

Hvorfor overhovedet en serviceaftale? Det er jo en Mercedes-Benz!

Naturligvis er din Mercedes van pålidelig, det står vi 100 % inde for. Men for os er det vigtigt, at du er dækket mod både det ventede og uventede. For at fastholde din bils ydeevne og forlænge dens levetid, har den brug for regelmæssige serviceeftersyn, samt at sliddele udskiftes.

Køreglæde og arbejdsglæde.

Med en ServiceCare aftale har du mulighed for at forlænge fabriksgarantien og slippe for bekymringer i forbindelse med dit bilbudget og næste servicebesøg. Du kan ganske enkelt fokusere på køreglæden og koncentrere dig om dit arbejde.

Andre emner.

Mercedes me til erhvervskunder.

MobiloVan.