-

-

Mercedes-Benz MobiloVan.

Livslang mobilitetsgaranti.

Ubekymret mobilitet i op til 30 år.


Hos Mercedes-Benz stoler man så meget på deres vans, at de giver dig mulighed for at forlænge Mercedes-Benz MobiloVan gratis i op til 30 år.

Du skal bare sørge for at få foretaget regelmæssig service hos et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted, så forlænges MobiloVan automatisk til næste servicebesøg – i op til 30 år. Og du kan altid genoptage abonnementet for MobiloVan, hvis det sidste servicebesøg ligger nogle år tilbage.

Fakta om MobiloVan.


Grænseløs mobilitet.

Uanset hvor, hvornår eller hvordan - vi holder dig i gang, så din forretning kører og du kan nå frem til din destination. Mercedes-Benz MobiloVan dækker alt fra hurtig og kompetent hjælp fra en Service24h-tekniker direkte på ulykkesstedet til f.eks. klargøring af et erstatningskøretøj eller fly-/togtransport videre for dig og dine medpassagerer.

 


I konstant bevægelse i hele Europa.

Med Mercedes-Benz MobiloVan er du altid sikret i hele Europa. Er uheldet ude, tilbyder vores fintmaskede servicenet af autoriserede Mercedes-Benz serviceværksteder dig hurtig hjælp på stedet. I de fleste tilfælde bliver dit køretøj køreklart igen direkte på stedet - alternativt får du hjælp til at komme videre på en anden måde.

Andre emner.

Mercedes me connect erhverv.
ServiceCare.