Bent Pedersen CUP

Bent Pedersen CUP arrangeret af 4 vestjyske cykelklubber: Bramming, Oksbøl, Tjæreborg og Varde.

Nogle driftige lyse hoveder i Varde Cykelklub fik i 2017 idéen, kontaktede de andre klubber, der ikke var sene til at samle cykelhandsken op, og VUPTI - Bent Pedersen CUP var nu en realitet. Det lokale bilfirma Bent Pedersen er hovedsponsor.

Fra 2023 er der ikke længere tale om en egentlig cup. I stedet køres alle afdelingerne som enkeltstående løb.

Vores håb er at få så mange som muligt ud at køre på racercykel, gode hyggelige aftener med god træning samt en portion konkurrence til dem, der ønsker dette. Men også godt socialt samvær med ligesindede, krydret med en hyggelig trænings- og løbsaften. Alt efter ønske, ambition og formåen.

Vi glæder os til at se jer!

Priser:
Alle afdelinger købt samlet koster kr. 285,- + gebyr (kr. 15,-)
En enkelt afdeling koster i forsalg kr. 105,- + gebyr (kr. 15,-)
Ved tilmelding efter søndag midnat før hver afdeling er der et tillæg på kr. 50,- (inkl. gebyr).
Tidtagning:
Der er tidtagning med chip. Der udleveres ny engangschip, til hver afdeling. Har du carbon hjelm så oplys det til dem, som udleverer chip.
Resultater og Point:
Under og efter løbene findes resultater for de enkelte afdelinger på sportstiming.dk. Pointstillingen opgøres efter hver afdeling.
Præmier:
Der er lodtrækningspræmier efter hvert løb fra Bikein og Bent Pedersen AS, som alle cupdeltagere har chance for at vinde. Skal hentes personligt ved løbsledelsen efter løbet. Der er podiepræmier til 1-2 og 3 pladsen i A1, A2, B og C, der kåres og hyldes umiddelbart efter målgang. Vi vil meget gerne, om alle ryttere bliver og deltager i denne ceremoni.

Næste afdeling

Arrangør: Bramming IF
Dato og tid: Tirsdag den 18. juni 2024
Start, mål og udlevering af chip: Nørlundvej 7, Hunderup, 6740 Bramming
Indskrivning åbner: kl. 17:00
Klar til start: kl. 18:20
Første startskud: kl. 18:30
Parkering: P-plads ved Hallen, Kjærgårdsvej 9, Hunderup, 6740 Bramming

Download løbsproportioner (pdf)

Flere afdelinger:

14/5

Oksbøl

20/8

Tjæreborg

3/9

Varde

Vidste du, at vores sponsor bikein har et kæmpe udvalg af Assos? Kig forbi butikken på Ribevej 31 i Varde.

Du får 30% RABAT på et stk. Assos tøj, hvis du deltager i BP CUP.

Se en del af udvalget her. Der er mere i butikken! Rabatten gælder ikke nedsatte varer.
Præmier bliver trukket på startstregen blandt fremmødte ryttere cirka 10 minutter før første startskud. Vinderne udråbes før start under rytterbreefing, og præmierne skal afhentes efter løbet ved tidtagervognen. Præmierne sponsoreres af:

  

Bent Pedersen CUP afvikles i følgende klasser:

A1: For licensryttere i licensklasser: A, B samt super+ motionister
A2: For de hurtige motionister samt licensryttere fra de øvrige licensklasser, undtaget D.
Hold A1 og A2 har fællesstart, hvis der er færre end 30 tilmeldte i alt, men adskilte klassementer. De organiserer sig passende i startboksen, så man har mulighed for at følges med andre ryttere på eget niveau.
Forventet gennemsnitsfart over 42 km/t. Ca. køretid 90 min.

B: For relativt øvede motionister, hvor farten ønskes moderat. Min. 17 år.
Forventet gennemsnitsfart 38-42 km/t. Ca. køretid 75 min.
Maks ca. 30 deltagere pr. B klasse. (Deles tilfældigt i 2 starter på dagen, hvis løbsleder beslutter at antal deltagere taler herfor) Hvis B bliver opdelt, kører man bare mod/med dem, som man starter med. (Det vil være blandet tilfældigt på ny næste gang)

C: For alle motionister, der godt vil have lidt fartvind i håret, hvor pulsen også kommer op. Min. 15 år
Forventet gennemsnitsfart 28-38 km.t. Ca. køretid 65 min.

H: H for ”hyggeholdet” For alle der gerne vil have en cykelaften, hvor fællesskab og frisk luft på cyklen er det vigtigste. Har du lyst til at sprænge feltet, og sigte efter et godt udbrud, henviser vi til de øvrige startgrupper.
Forventet gennemsnitsfart 22-28 km.t. Ca. køretid 75 min.

Der køres et passende antal omgange, så vinderens køretid forventes ikke at overstige nævnte tider. Når første rytter i en given gruppe er i mål, lukkes ruten for påbegyndelse af yderligere omgange for denne gruppe. Ruten offentliggøres ca. 14 dage før løbsdatoen. Cupledelsen forbeholder sig ret til at slå to klasser/starter sammen, hvis deltager antallet taler herfor. Det må forventes, at af hensyn til sikkerheden forventes gruppe B at blive delt i flere starter. Vi forbeholder ret til at flytte dig til anden gruppe, hvis vi mener, du er fejlplaceret.

Det med småt.

ANSVAR. Alle deltager på eget ansvar, og der vil som udgangspunkt ikke være samaritter tilstede. Alle har pligt til at vise hensyn til øvrige deltagere og andre trafikanter. Der køres jævnfør færdselsloven. Det er et krav, at der køres på racercykel (uden tri-udstyr). Cykelhjelm er obligatorisk. Ved indtagelse af energi undervejs, må emballagen ikke smides på ruten. Der er opstillet affaldsspande i målområdet.

TOILET. Det er ikke sikkert, der er opstillet toiletter lige ved start/mål området, men arrangørklubben sørger for, at der er adgang til toilet indenfor rimelig afstand.

FORCE MAJEURE. Skulle et løb blive aflyst af en hvilken som helst årsag, vil der ikke blive tilbagebetalt noget deltagergebyr, men vi vil forsøge at arrangere et erstatningsløb. Kan du ikke deltage i dette, er det desværre ærgerligt for dig.

Kontakt Bent Pedersen CUP via facebook eller mail.


BP CUP 23/5 2023 - Varde

GOPR0417
GOPR0423
GOPR0424
GOPR0426
GOPR0428
GX010419
GX010420

BP CUP 17/5 2022 - Tjæreborg


BP CUP 17/5 2022 - Tjæreborg