Ny eSprinter Kassevogn.

-
Op til 6,97 m
Længde

-
Op til 1.403 kg.
Nyttelast

-
Op til 136 / 204 hk
Maksimal effekt

-
390 kr.
Grøn ejerafgift halvårlig

Imponerende rækkevidde.

Kør ind i fremtiden med den elektriske eSprinter, som har en rækkevidde på op til 440 km (WLTP). Den fleksible varebil fås i mange forskellige varianter, så den passer til lige netop din virksomhed – herunder tre batteristørrelser, to længder og to højder. MBUX multimediesystemet med 10,25" skærm, lynlader, airbag i passagersiden, bakkamera og en række opgraderede sikkerhedssystemer er standard. Derudover kan du tilvælge anhængertræk.

Smarte funktioner.

Den nye eSprinter gør din arbejdsdag mere sikker og behagelig takket være en række smarte funktioner. Udover hurtig opladning kan den også udstyres med statiske LED-forlygter, BSIS Sideguard Assist og en parkeringspakke med et 360° kamerasystem, der hjælper dig med at holde styr på dine omgivelser.

Din komfortzone.

Cockpittet i eSprinter Kassevogn har alt det, du kan ønske af din arbejdsplads: Overskuelighed, praktiske opbevaringsmuligheder og masser af komfort. Det er nemt at føle sig hjemme her, og det rene design giver altid et ryddeligt indtryk.

Mere volumen, mere nyttelast.

 

Med den længste af de 4 køretøjslængder og det højeste af de 3 tage får du med Sprinter kassevogn en lastrumsvolumen på op til 17 m3. Den maksimale last for vægtvarianten på 5.500 kg er 3.144 kg.

Køretøjer med forhjulstræk giver dig ekstra lastrumsvolumen og en lastrumsbund, der er 80 mm lavere end i køretøjer med baghjulstræk. Desuden kan den ny Sprinter kassevogn transportere 50 kg mere nyttelast i forhold til køretøjer med baghjulstræk.

Kompakt Normal
Kompakt Høj
Standard Normal
Standard Høj
Lang Høj (1)
Lang Ekstra
Ekstra Høj
Ekstra Ekstra
Lastrumsareal

2,35 m2

Lastrumsvolumen

2,5 - 2,9 m2

Lastrumslængde

1.806 mm.

Maks. last

782 kg

Byg din egen eSprinter Kassevogn.

-
MobiloVan - Livslang mobilitetsgaranti.

Hos Mercedes-Benz stoler vi så meget på vores vans, at vi giver dig mulighed for at forlænge Mercedes-Benz MobiloVan gratis i op til 30 år.

Du skal bare sørge for at få foretaget regelmæssig service hos et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted, så forlænges MobiloVan automatisk til næste servicebesøg – i op til 30 år. Og du kan altid genoptage abonnementet for MobiloVan, hvis det sidste servicebesøg ligger nogle år tilbage.

For mere information tryk her.

-
ServiceCare - Ingen uforudsete omkostninger.

Med en ServiceCare serviceaftale har du fuldstændig styr på værkstedsomkostningerne til din Mercedes-Benz Van i op til 7 år. ServiceCare minimerer risikoen for uforudsete udgifter og kan beskytte dig mod prisstigninger pga. inflation.

Din Mercedes varevogn bliver ved med at være en Mercedes varevogn - år efter år efter år, fordi den bliver vedligeholdt udelukkende med originale Mercedes reservedele. Det betyder også, at du kan opnå en bedre brugtpris, hvis det skulle blive aktuelt.

Med optimerede serviceintervaller reduceres risikoen for nedbrud og stilstand, så du får frihed til at fokusere på din forretning. Og skulle uheldet være ude, hjælper MobiloVan dig hurtigt og effektivt videre - stort set uanset hvor i Europa du befinder dig.

For mere information tryk her.

-
Mercedes Me.

Mercedes me connect gør din hverdag nemmere: Gør din oplevelse med din Mercedes endnu bedre med digitale funktioner, og betjen diverse bilfunktioner på afstand eller på stedet via din smartphone.

  • Forbind i nogle få trin din Mercedes, din smartphone og dit hjem

  • Bevar hele tiden overblikket over bildata såsom kilometerstand, dæktryk, opladnings- eller brændstofniveau og meget mere

  • Udnyt det fulde potentiale i digital støtte til at finde ladestandere, tankstationer eller parkeringspladser

  • Hold din Mercedes i topform – understøttet af de basistjenester, Mercedes me connect allerede fra starten har at byde på

For mere information tryk her.

-
Finansiel leasing.

Finansiel leasing er et godt alternativ til lånefinansiering og selvfinansiering. Ejendomsretten ligger hos Mercedes-Benz Finans, mens den fulde brugsret ligger hos dig. Ud over den månedlige leasingydelse slipper du med finansiel leasing for belastning af din likviditet.

Fordele ved finansiel leasing:

  • Skræddersyet aftale efter dine behov

  • Vælg mellem fast eller variabel ydelse

  • Likviditeten lettes ved anskaffelse af aktivet, idet leasingselskabet afholder momsen.

For mere information tryk her.

Bliv kontaktet.

Salgskonsulent

Varebiler

Ole Brodersen

76 14 19 88

obr@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Varebiler

Steffen Berg

76 14 19 80

sbe@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Varebiler

Johnny Knudsen

76 94 12 13

jkn@bent-pedersen.dk

Salgschef

Varebiler

Nic Bjerg

76 14 19 95

nbj@bent-pedersen.dk