Mercedes-Benz eVito Tourer.

-
5,1 - 5,3 m.
Længde

-
772 - 792 kg.
Lastkapacitet

-
2 år - 40.000 km.
Serviceinterval

-
340 kr.
Grøn ejerafgift

-
3200 kg.
Tilladt anhængervægt

eVito Tourer er klar, når du er det.

 

Du skal hurtigt blive fortrolig med eVito som din nye partner, og derfor har Mercedes gjort alt for at opbygge en lang og tryg relation mellem jer fra begyndelsen.

Med eVito Tourer får du et køretøj i den velkendte Mercedes-Benz kvalitet, hvis elmotor og varmesystem har bestået vores omfattende vintertest med temperaturer helt ned til minus 30ºC. Den omfattende rustbeskyttelse med fuldt galvaniseret karrosseri og de solide materialer i kabinen sørger for, at din eVito også efter mange år repræsenterer din virksomhed på fornemste vis.

 

Combined Charging System (CCS) giver dig og din eVito Tourer PRO mange valgmuligheder, når det handler om ladestationer og wallboxe.

Som standard oplader din eVito med op til 11 kW vekselstrøm (AC) fra 0 til 100 % på 6-10 timer - og med op til 80-110 kW jævnstrøm (DC) fra 10 til 80 % på mellem 35-45 minutter, afhængig af model.

Opladningen foregår enkelt ved at slutte ladekablet til CCS-ladedåsen til venstre i den forreste kofanger.

1581687419000
1581687528000
Qpidtx1gak0lvzwr0fcj

 

Når det gælder antal passagerer og komfortniveau tilbyder eVito Tourer PRO særlige og fleksible løsninger til eksklusiv persontransport. Standard sædefordelingen i passagerafdelingen kan med de mange sædevarianter tilpasses dine individuelle krav - f.eks. er der i passagerafdelingen af eVito Tourer ekstra lang ved 2-2-3-sædefordelingen i 3 sæderækker plads til op til 7 personer. Find din egen favoritopstilling herunder.

Lang 1
Lang 2
Lang 3
Lang 4
Lang 5
Ekstra 1
Ekstra 2
Ekstra 3
Lastrumsareal

2,35 m2

Lastrumsvolumen

2,5 - 2,9 m2

Lastrumslængde

1.806 mm.

Maks. last

782 kg

Byg din egen eVito Tourer.

-

MobiloVan - Livslang mobilitetsgaranti.

Hos Mercedes-Benz stoler vi så meget på vores vans, at vi giver dig mulighed for at forlænge Mercedes-Benz MobiloVan gratis i op til 30 år.

Du skal bare sørge for at få foretaget regelmæssig service hos et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted, så forlænges MobiloVan automatisk til næste servicebesøg – i op til 30 år. Og du kan altid genoptage abonnementet for MobiloVan, hvis det sidste servicebesøg ligger nogle år tilbage.

For mere information tryk her.

-
ServiceCare - Ingen uforudsete omkostninger.

Med en ServiceCare serviceaftale har du fuldstændig styr på værkstedsomkostningerne til din Mercedes-Benz Van i op til 7 år. ServiceCare minimerer risikoen for uforudsete udgifter og kan beskytte dig mod prisstigninger pga. inflation.

Din Mercedes varevogn bliver ved med at være en Mercedes varevogn - år efter år efter år, fordi den bliver vedligeholdt udelukkende med originale Mercedes reservedele. Det betyder også, at du kan opnå en bedre brugtpris, hvis det skulle blive aktuelt.

Med optimerede serviceintervaller reduceres risikoen for nedbrud og stilstand, så du får frihed til at fokusere på din forretning. Og skulle uheldet være ude, hjælper MobiloVan dig hurtigt og effektivt videre - stort set uanset hvor i Europa du befinder dig.

For mere information tryk her.

-
Mercedes Me.

Mercedes me connect gør din hverdag nemmere: Gør din oplevelse med din Mercedes endnu bedre med digitale funktioner, og betjen diverse bilfunktioner på afstand eller på stedet via din smartphone.

  • Forbind i nogle få trin din Mercedes, din smartphone og dit hjem

  • Bevar hele tiden overblikket over bildata såsom kilometerstand, dæktryk, opladnings- eller brændstofniveau og meget mere

  • Udnyt det fulde potentiale i digital støtte til at finde ladestandere, tankstationer eller parkeringspladser

  • Hold din Mercedes i topform – understøttet af de basistjenester, Mercedes me connect allerede fra starten har at byde på

For mere information tryk her.

-
Finansiel leasing.

Finansiel leasing er et godt alternativ til lånefinansiering og selvfinansiering. Ejendomsretten ligger hos Mercedes-Benz Finans, mens den fulde brugsret ligger hos dig. Ud over den månedlige leasingydelse slipper du med finansiel leasing for belastning af din likviditet.

Fordele ved finansiel leasing:

  • Skræddersyet aftale efter dine behov

  • Vælg mellem fast eller variabel ydelse

  • Likviditeten lettes ved anskaffelse af aktivet, idet leasingselskabet afholder momsen.

For mere information tryk her.

Bliv kontaktet.

Salgskonsulent

Varebiler

Ole Brodersen

76 14 19 88

obr@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Varebiler

Steffen Berg

76 14 19 80

sbe@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Varebiler

Johnny Knudsen

76 94 12 13

jkn@bent-pedersen.dk

Salgschef

Varebiler

Nic Bjerg

76 14 19 95

nbj@bent-pedersen.dk