Mercedes-Benz Sprinter Chassis.

-
? m.
Længde

-
? kg.
Lastkapacitet

-
? år - km.
Serviceinterval

-
? kr.
Grøn ejerafgift

-
? kg.
Tilladt anhængervægt

Der er en Sprinter Chassis til alle dine opgaver.

 

Med 3 køretøjslængder, standardførerhus eller dobbeltkabine samt de mange køretøjsvarianter og den brede udstyrspalette giver Sprinter chassis dig frit valg på alle hylder.

F.eks. kan du nu få din Sprinter chassis med forhjulstræk, hvilket medfører en rimelig startpris og ekstra nyttelast i forhold til køretøjer med baghjulstræk. Og du kan profitere af det intelligente betjenings- og visningskoncept samt det modulopbyggede opbevaringskoncept, som kan tilpasses individuelt efter dine ønsker og behov.

En fryd for øjet. Og din arbejdsdag.

 

Allerede ved første øjekast vækker Sprinter ladvogn opsigt med den typiske Mercedes-Benz kølerbeklædning og forlygterne i et supermoderne design, og i kabinen finder du praktisk funktionalitet som eksempelvis det intelligente, modulopbyggede opbevaringskoncept og KEYLESS-START.

Det op til 9,2 m2 store ladareal afgrænses af alu-sidevægge af høj kvalitet. Det giver et særdeles robust lad, hvor der er plads til to industripaller på 1.200 x 1.000 mm ved siden af hinanden.

1574251617000
1543502476000
1536748608000 Wdeahe
1536748607000 Djltey

Sprinter Chassis kan tilpasses til næsten alle dine krav.

1536748651000 761Nlh
1536748651000 Jzdovh
1536748651000 Ouejtk
1536748651000 Skfgzm
1536748651000 (1)

Byg din egen Sprinter Chassis.

-
MobiloVan - Livslang mobilitetsgaranti.

Hos Mercedes-Benz stoler vi så meget på vores vans, at vi giver dig mulighed for at forlænge Mercedes-Benz MobiloVan gratis i op til 30 år.

Du skal bare sørge for at få foretaget regelmæssig service hos et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted, så forlænges MobiloVan automatisk til næste servicebesøg – i op til 30 år. Og du kan altid genoptage abonnementet for MobiloVan, hvis det sidste servicebesøg ligger nogle år tilbage.

For mere information tryk her.

-
ServiceCare - Ingen uforudsete omkostninger.

Med en ServiceCare serviceaftale har du fuldstændig styr på værkstedsomkostningerne til din Mercedes-Benz Van i op til 7 år. ServiceCare minimerer risikoen for uforudsete udgifter og kan beskytte dig mod prisstigninger pga. inflation.

Din Mercedes varevogn bliver ved med at være en Mercedes varevogn - år efter år efter år, fordi den bliver vedligeholdt udelukkende med originale Mercedes reservedele. Det betyder også, at du kan opnå en bedre brugtpris, hvis det skulle blive aktuelt.

Med optimerede serviceintervaller reduceres risikoen for nedbrud og stilstand, så du får frihed til at fokusere på din forretning. Og skulle uheldet være ude, hjælper MobiloVan dig hurtigt og effektivt videre - stort set uanset hvor i Europa du befinder dig.

For mere information tryk her.

-
Mercedes Me.

Mercedes me connect gør din hverdag nemmere: Gør din oplevelse med din Mercedes endnu bedre med digitale funktioner, og betjen diverse bilfunktioner på afstand eller på stedet via din smartphone.

  • Forbind i nogle få trin din Mercedes, din smartphone og dit hjem

  • Bevar hele tiden overblikket over bildata såsom kilometerstand, dæktryk, opladnings- eller brændstofniveau og meget mere

  • Udnyt det fulde potentiale i digital støtte til at finde ladestandere, tankstationer eller parkeringspladser

  • Hold din Mercedes i topform – understøttet af de basistjenester, Mercedes me connect allerede fra starten har at byde på

For mere information tryk her.

-
Finansiel leasing.

Finansiel leasing er et godt alternativ til lånefinansiering og selvfinansiering. Ejendomsretten ligger hos Mercedes-Benz Finans, mens den fulde brugsret ligger hos dig. Ud over den månedlige leasingydelse slipper du med finansiel leasing for belastning af din likviditet.

Fordele ved finansiel leasing:

  • Skræddersyet aftale efter dine behov

  • Vælg mellem fast eller variabel ydelse

  • Likviditeten lettes ved anskaffelse af aktivet, idet leasingselskabet afholder momsen.

For mere information tryk her.

Bliv kontaktet.

Salgskonsulent

Varebiler

Ole Brodersen

76 14 19 88

obr@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Varebiler

Steffen Berg

76 14 19 80

sbe@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Varebiler

Johnny Knudsen

76 94 12 13

jkn@bent-pedersen.dk

Salgschef

Varebiler

Nic Bjerg

76 14 19 95

nbj@bent-pedersen.dk