Den nye eCitan kassevogn.

Op til 282 km aktionsradius

Op til 282 km aktionsradius (WLTP).

Takket være et højvoltsbatteri med en kapacitet på 45 kWh.

DC-hurtigopladning

DC-hurtigopladning med op til 75 kW.

Få forlænget aktionsradius i løbet af ingen tid.

Op til 3,7 m3 lastrumsvolumen.

Op til 3,7 m3 lastrumsvolumen.

Et generøst lastrum – som altid.

Kompakt og funktionel.

 

Med overskuelige udvendige mål tilbyder eCitan kassevogn masser af plads til lasten, en konkurrencedygtig nyttelast og et behageligt rummeligt førerrum. Da højvoltsbatteriet er monteret i undervognen for at spare plads, begrænser det ikke den tilgængelige plads. Vælg mellem to længder afhængigt af dit pladsbehov – selv standardversionen giver dig mulighed for at transportere to europaller, mens den lange version også gør det muligt at læsse paller ind fra siden gennem den udvidede skydedør, hvis det er nødvendigt.

Interiørhøjdepunkter.

 

Du vil genkende mange velkendte elementer i eCitan kassevogn: Det letlæselige kombiinstrument, de stilfulde ventilationsdyser, multifunktionsrattet med knapper (ekstraudstyr), touchscreenen i høj opløsning og mange andre betjeningselementer anvendes også i andre MPV'er fra Mercedes-Benz. De detaljer, der er vigtige for elektrisk kørsel, er smart integreret i cockpittet. Takket være de overskuelige visninger ved du altid, hvad den aktuelle batteriopladning og aktionsradius er. Effektive klimastyringsløsninger og intelligente multimedietjenester hjælper dig med at få mest muligt ud af den tilgængelige aktionsradius.

Helt elektrificerende.

 

eCitan kassevogn er kraftig og alsidig – og dens drev har samme karakteregenskaber. Takket være den effektive elmotor og højspændingsbatteriet med en kapacitet på 45 kWh er du godt på vej både i og uden for byen. Drag fordel af de økonomiske fordele ved elektrisk mobilitet – uden at give afkald på fleksibilitet og nyttelast.

Fleksible lademuligheder.

 

Takket være combined charging-ladedåsen i din eCitan kassevogn kan du både benytte wallboxe og ladestandere med AC-opladningssystem og DC-hurtigladestationer. Få den rigtige ladeløsning – enten med en Mercedes-Benz wallbox eller en ladeløsning, som Mercedes-Benz har skræddersyet individuelt til din virksomhed.

Dimensioner.

 

Ecitan Specs 1
Ecitan Specs 2

Byg din egen eCitan.

-
MobiloVan - Livslang mobilitetsgaranti.

Hos Mercedes-Benz stoler vi så meget på vores vans, at vi giver dig mulighed for at forlænge Mercedes-Benz MobiloVan gratis i op til 30 år.

Du skal bare sørge for at få foretaget regelmæssig service hos et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted, så forlænges MobiloVan automatisk til næste servicebesøg – i op til 30 år. Og du kan altid genoptage abonnementet for MobiloVan, hvis det sidste servicebesøg ligger nogle år tilbage.

-
ServiceCare - Ingen uforudsete omkostninger.

Med en ServiceCare serviceaftale har du fuldstændig styr på værkstedsomkostningerne til din Mercedes-Benz Van i op til 7 år. ServiceCare minimerer risikoen for uforudsete udgifter og kan beskytte dig mod prisstigninger pga. inflation.

Din Mercedes varevogn bliver ved med at være en Mercedes varevogn - år efter år efter år, fordi den bliver vedligeholdt udelukkende med originale Mercedes reservedele. Det betyder også, at du kan opnå en bedre brugtpris, hvis det skulle blive aktuelt.

Med optimerede serviceintervaller reduceres risikoen for nedbrud og stilstand, så du får frihed til at fokusere på din forretning. Og skulle uheldet være ude, hjælper MobiloVan dig hurtigt og effektivt videre - stort set uanset hvor i Europa du befinder dig.

-
Mercedes Me.

Mercedes me connect gør din hverdag nemmere: Gør din oplevelse med din Mercedes endnu bedre med digitale funktioner, og betjen diverse bilfunktioner på afstand eller på stedet via din smartphone.

  • Forbind i nogle få trin din Mercedes, din smartphone og dit hjem

  • Bevar hele tiden overblikket over bildata såsom kilometerstand, dæktryk, opladnings- eller brændstofniveau og meget mere

  • Udnyt det fulde potentiale i digital støtte til at finde ladestandere, tankstationer eller parkeringspladser

  • Hold din Mercedes i topform – understøttet af de basistjenester, Mercedes me connect allerede fra starten har at byde på

For mere information tryk her.

-
Finansiel leasing.

Finansiel leasing er et godt alternativ til lånefinansiering og selvfinansiering. Ejendomsretten ligger hos Mercedes-Benz Finans, mens den fulde brugsret ligger hos dig. Ud over den månedlige leasingydelse slipper du med finansiel leasing for belastning af din likviditet.

Fordele ved finansiel leasing:

  • Skræddersyet aftale efter dine behov

  • Vælg mellem fast eller variabel ydelse

  • Likviditeten lettes ved anskaffelse af aktivet, idet leasingselskabet afholder momsen.

Bliv kontaktet.

Salgskonsulent

Varebiler

Ole Brodersen

76 14 19 88

obr@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Varebiler

Steffen Berg

76 14 19 80

sbe@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Varebiler

Johnny Knudsen

76 94 12 13

jkn@bent-pedersen.dk

Salgschef

Varebiler

Nic Bjerg

76 14 19 95

nbj@bent-pedersen.dk