Mere eksklusivt udstyr og forsikring inkluderet i prisen.

Både den nye sporty EQA, den nye rummelige EQB og den smukke EQE Sedan fås lige nu som AMG Edition modeller inklusive eksklusivt udstyr og styling fra AMG pakken. Den luksuriøse EQE SUV er endda udstyret med AMG Advance Plus pakken. Derudover har den nye EQA og nye EQB også fået den innovative førerassistentpakke med i prisen for ekstra sikkerhed. Og apropos sikkerhed, er forsikring inkluderet i de attraktive leasingpriser.

Ny EQA AMG Edition inkl. førerassistentpakke.

 

Nu fås den nye, sporty EQA (250+ og EQA 350 4MATIC) med endnu mere eksklusivt udstyr inkluderet. Vi har nemlig opgraderet den med AMG pakken for et endnu mere sporty look både inde og ude samt forsynet den med førerassistentpakken, der både giver mere komfort og bedre sikkerhed på vejen. Og i forvejen er EQA forsynet med standardudstyr som MBUX med intuitive skærme, EASY-PACK bagklap, elektrisk indklappelige sidespejle, bakkamera, en rummelig og stilfuld kabine og meget, meget mere.

PrivatLeasing fra 3.695 kr./md.

Ny EQB AMG Edition inkl. førerassistentpakke.

 

Eksklusivitet er allerede inkluderet, når du køber en Mercedes-Benz. Og med Edition modellen af den nye, rå og rummelige EQB, er der endnu mere eksklusivitet inkluderet. For nu er både AMG pakkens eksklusive styling elementer nemlig inkluderet i standardudstyret til den nye EQB (250+ og EQB 350 4MATIC). Desuden har vi inkluderet førerassistentpakken til EQB, der i forvejen er ret veludstyret med MBUX infotainmentsystem med intuitive skærme, EASY-PACK bagklap, elektrisk indklappelige sidespejle, bakkamera og meget mere.

PrivatLeasing fra 4.595 kr./md.

EQE 350 Sedan AMG Edition.

 

Selvom EQE 350 Sedan allerede er smuk i sig selv, skader det ikke ligefrem at inkludere de eksklusive designelementer fra AMG pakken – bl.a. 19” sorte AMG letmetal fælge og sportssæder i ARTICO kunstlæder. Og det er virkelig smukt, at det hele er inkluderet i prisen. Det øvrige standardudstyr inkluderer MBUX og MBUX Navigation Premium – begge med dansk tale – nøglefri start med KEYLESS-GO, Blind Spot assistent, adaptiv DISTRONIC fartpilot, parkeringspakke med bakkamera og meget mere.

PrivatLeasing fra 5.195 kr./md.

EQE 350 SUV AMG Edition.

 

Den store, rummelige EQE 350 SUV er allerede indbegrebet af elektrisk luksus. Som Edition model er eksklusive designelementer fra AMG Advance Plus pakken som bl.a. 20" AMG letmetalfælge, sportssæder, instrumentpanel og sidebeklædninger i ARTICO kunstlæder med røde syninger, inkluderet i prisen. Det øvrige standardudstyr inkluderer MBUX og MBUX Navigation Premium – begge med dansk tale – nøglefri start med KEYLESS-GO, Blind Spot assistent, adaptiv DISTRONIC fartpilot, parkeringspakke med bakkamera og meget mere.

PrivatLeasing fra 6.195 kr./md.

Jeg vil gerne kontaktes:

Salgskonsulent

Personbiler

Bjarne Juul Jensen

76 14 19 98

bjj@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Carsten Føns

76 14 19 92

cf@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Bent Christiansen

76 14 19 90

bech@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Martin Nielsen

76 94 12 15

mani@bent-pedersen.dk