Mercedes-AMG GT 4-dørs Coupé.


10,6 km/l
Brændstofforbrug ved blandet kørsel

-
4,5 
sek.
Acceleration
Fra 0 til 100 km/t

-
435 hk
Ydelse


285 km/t
Tophastighed

-
2100 kg
Tilladt anhængervægt

Ekspressivt, markant og ekstremt sportslig.

 

Mercedes-AMG GT har fået et mere ekspressivt, markant og ekstremt sportslig fremtoning med bredere luftindtag for et aggressivt look. For første gang nogensinde kan AMG GT fås i Plug-in Hybrid. Hybrid-versionen har fået et specielt hybrid-display i kabinen, med mulighed for at se elektrisk rækkevidde, batteriets temperatur og meget mere. Bag begge forhjul visualiseres “E PERFORMANCE”.

Interiøret har også fået et løft.

 

Indvendigt har Mercedes-AMG GT også fået et løft. AMG GT 63 S E Performancen har fået AMG hybrid-display med specifikke funktioner forbeholdt hybrid. Derudover er det også muligt at vælge imellem forskellige niveauer af hybrid-kørsel direkte fra rattet.

Image.MQ6.0.2X.20210906113413
Highlighttile 462090619.MQ6.0.2X.20211215104238
Zioafgbi10qdklstj5hh

Bestil en prøvetur i en GT 4-dørs Coupé.

-
Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt.

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

For mere information tryk her.

-
Et ansvar, som vi gerne påtager os.

Alle Mercedes-Benz personbiler har siden 1. september 2005 været
omfattet af en toårig nybilsgaranti i hele Europa.

Vores nationale salgsorganisation, Mercedes-Benz Danmark, er ansvarlig for det kontraktlige garantitilsagn. Garantien gælder uden kilometerbegrænsning fra den dag, bilen udleveres - eller fra en eventuelt tidligere første indregistreringsdato. Garantien er et supplement til den lovpligtige ansvarsforsikring, og dækningen giver dig en følelse af tryghed de to første år.

For mere information tryk her.

-
Mercedes Me.

Mercedes me connect gør din hverdag nemmere: Gør din oplevelse med din Mercedes endnu bedre med digitale funktioner, og betjen diverse bilfunktioner på afstand eller på stedet via din smartphone.

  • Forbind i nogle få trin din Mercedes, din smartphone og dit hjem

  • Bevar hele tiden overblikket over bildata såsom kilometerstand, dæktryk, opladnings- eller brændstofniveau og meget mere

  • Udnyt det fulde potentiale i digital støtte til at finde ladestandere, tankstationer eller parkeringspladser

  • Hold din Mercedes i topform – understøttet af de basistjenester, Mercedes me connect allerede fra starten har at byde på

For mere information tryk her.

-
Hey Mercedes.

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Dette giver dig en individuel tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem ved at sige "Hey Mercedes".

For mere information tryk her.

Bliv kontaktet.

Salgskonsulent

Personbiler

Bent Christiansen

76 14 19 90

bech@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Bjarne Juul Jensen

76 14 19 98

bjj@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Carsten Føns

76 14 19 92

cf@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Martin Nielsen

76 94 12 15

mani@bent-pedersen.dk

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK