Mercedes-AMG SL Roadster.


7,8 - 8,3 km/l
Brændstofforbrug ved blandet kørsel

-
3,6 - 4,0 
sek.
Acceleration
Fra 0 til 100 km/t

-
476 - 585 hk
Ydelse


308 - 318 km/t
Tophastighed

God plads til følelser under åben himmel.

 

Mercedes-AMG SL roadster er ægte køreglæde for alle sanser. Og denne oplevelse forstærkes yderligere med den ekstra modelvariant SL C. Hvad har de begge til fælles? Lysten til fremdrift og den unikke open air-følelse, lysten til at mærke adrenalinen pumpe og mærke vinden i håret, alt dette finder du ikke et bedre eksempel end Mercedes-AMG SL Roadster.

Hurtigt hjemme.

 

Den lave sædeposition integrerer føreren perfekt i cockpittet og lader ham eller hende blive et med bilen. Med sine betjeningselementer i stilrene V8-placering er SL Roadster med på de nye innovative displaykontakter, det centrale betjeningssted for sportsgearkassen og alle køredynamikfunktioner. Via en gearvippekontakt og displayknapperne kan blandt andet køreprogram, gearkasse og ESP indstilles.

Prislister & brochurer.

Byg din egen SL Roadster.

-
Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt.

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

For mere information tryk her.

-
Et ansvar, som vi gerne påtager os.

Alle Mercedes-Benz personbiler har siden 1. september 2005 været
omfattet af en toårig nybilsgaranti i hele Europa.

Vores nationale salgsorganisation, Mercedes-Benz Danmark, er ansvarlig for det kontraktlige garantitilsagn. Garantien gælder uden kilometerbegrænsning fra den dag, bilen udleveres - eller fra en eventuelt tidligere første indregistreringsdato. Garantien er et supplement til den lovpligtige ansvarsforsikring, og dækningen giver dig en følelse af tryghed de to første år.

For mere information tryk her.

-
Mercedes Me.

Mercedes me connect gør din hverdag nemmere: Gør din oplevelse med din Mercedes endnu bedre med digitale funktioner, og betjen diverse bilfunktioner på afstand eller på stedet via din smartphone.

  • Forbind i nogle få trin din Mercedes, din smartphone og dit hjem

  • Bevar hele tiden overblikket over bildata såsom kilometerstand, dæktryk, opladnings- eller brændstofniveau og meget mere

  • Udnyt det fulde potentiale i digital støtte til at finde ladestandere, tankstationer eller parkeringspladser

  • Hold din Mercedes i topform – understøttet af de basistjenester, Mercedes me connect allerede fra starten har at byde på

For mere information tryk her.

-
Hey Mercedes.

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Dette giver dig en individuel tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem ved at sige "Hey Mercedes".

For mere information tryk her.

Bliv kontaktet.

Salgskonsulent

Personbiler

Bent Christiansen

76 14 19 90

bech@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Bjarne Juul Jensen

76 14 19 98

bjj@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Carsten Føns

76 14 19 92

cf@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Martin Nielsen

76 94 12 15

mani@bent-pedersen.dk

Salgschef

Personbiler

Henrik Christensen

76 14 19 91

hc@bent-pedersen.dk

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK