Mercedes-Benz G-klasse.


6,5 - 10,4 km/l
Brændstofforbrug ved blandet kørsel

-
4,5 - 6,4 
sek.
Acceleration
Fra 0 til 100 km/t

-
330 - 585 hk
Ydelse


210 - 220 km/t
Tophastighed

-
3500 kg
Tilladt anhængervægt

40 års unikt design forbedret, men uforandret.

 

G-Klassens unikke DNA opstod for mere end 40 år siden. Ikoniske elementer, som gav den et unikt udseende dengang og også gør det den dag i dag.

Dens funktionelle, robuste front har bibeholdt sit udtryk igennem årtier, og set fra siden er den præget af en klar linjeføring og store, lige flader. Karakteristiske er de to udvendige dørhængsler, den udvendige sidebeskyttelsesliste og det eksponerede reservehjul på bagdøren, mens de markante hjulkassebeklædninger og den brede sporing formidler et kraftfuldt udtryk.

De indre værdier fejler intet!

 

Det komplet reviderede interiørdesign har nået et helt nyt niveau. Designsproget og proportionerne i kabinen lader ingen tvivl tilbage om, at dette er en G-Klasse.

G-klassens interiør er blevet mere selvbevidst, kantet og endnu mere ikonisk. Kabinekonceptet giver alle passagerer i G-Klassen en følelse af generøsitet og bekvemmelighed ud over det sædvanlige.

Image.MQ6.0.2X.2020070612263111
Image.MQ6.0.2X.20200706122631
V8l8lmqhoicz4mmebzaq

Byg din egen G-klasse.

-
Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt.

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

For mere information tryk her.

-
Et ansvar, som vi gerne påtager os.

Alle Mercedes-Benz personbiler har siden 1. september 2005 været
omfattet af en toårig nybilsgaranti i hele Europa.

Vores nationale salgsorganisation, Mercedes-Benz Danmark, er ansvarlig for det kontraktlige garantitilsagn. Garantien gælder uden kilometerbegrænsning fra den dag, bilen udleveres - eller fra en eventuelt tidligere første indregistreringsdato. Garantien er et supplement til den lovpligtige ansvarsforsikring, og dækningen giver dig en følelse af tryghed de to første år.

For mere information tryk her.

-
Mercedes Me.

Mercedes me connect gør din hverdag nemmere: Gør din oplevelse med din Mercedes endnu bedre med digitale funktioner, og betjen diverse bilfunktioner på afstand eller på stedet via din smartphone.

  • Forbind i nogle få trin din Mercedes, din smartphone og dit hjem

  • Bevar hele tiden overblikket over bildata såsom kilometerstand, dæktryk, opladnings- eller brændstofniveau og meget mere

  • Udnyt det fulde potentiale i digital støtte til at finde ladestandere, tankstationer eller parkeringspladser

  • Hold din Mercedes i topform – understøttet af de basistjenester, Mercedes me connect allerede fra starten har at byde på

For mere information tryk her.

-
Hey Mercedes.

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Dette giver dig en individuel tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem ved at sige "Hey Mercedes".

For mere information tryk her.

Bliv kontaktet.

Salgskonsulent

Personbiler

Bent Christiansen

76 14 19 90

bech@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Bjarne Juul Jensen

76 14 19 98

bjj@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Carsten Føns

76 14 19 92

cf@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Martin Nielsen

76 94 12 15

mani@bent-pedersen.dk

Salgschef

Personbiler

Henrik Christensen

76 14 19 91

hc@bent-pedersen.dk

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK