Mercedes-Benz GLC Coupé.

-
8,3 - 15,9 km/l
Brændstofforbrug ved blandet kørsel

-
4,0 - 7,9 
sek.
Acceleration
Fra 0 til 100 km/t

-
194 - 476 hk
Ydelse

-
215 - 250 km/t
Tophastighed

-
2000 - 2500 kg
Tilladt anhængervægt

Med sans for det særlige.

 

Den ny GLC coupé byder dig velkommen med et gennemført stilfuldt og endnu mere sportsligt design. Man lægger straks mærke til den markante diamantgrill og de nydesignede kromelementer og de integrerede LED High Performance forlygter som for første gang er standard på GLC'en.

Imponerende luftindtagsgitre i stødfangeren giver den ny GLC coupé et endnu mere kraftfuldt og insisterende udtryk. Nydesignede fælge og AMG som ekstraudstyr er garant for et ultimativt individuelt sportsligt og elegant udtryk.

Skarpe billeder og en intuitiv skarp betjening.

 

Nu kan du som standard glæde dig over et cockpit med et 7'' (17,8 cm) mediedisplay med touch-funktion, og som ekstraudstyr kan du for første gang vælge at bestille et fuldt digitalt kombiinstrument med navigationsvisning. I baggrunden sikrer MBUX (Mercedes-Benz User Experience) dig en helt ny betjeningsoplevelse. Displayene kan konfigureres individuelt med forskellige visningsstile og temaområder. Du betjener systemerne på den mest personlige måde – nemlig ved hjælp af naturlig tale, via touch-betjeningselementer eller med simple håndbevægelser.

Image.MQ6.12.2X.202008111050061
Image.MQ6.12.2X.20210706150810
Jf7jwfdhngsei5pfsxod

Byg din egen GLC Coupé.

-
Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt.

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

For mere information tryk her.

-
Et ansvar, som vi gerne påtager os.

Alle Mercedes-Benz personbiler har siden 1. september 2005 været
omfattet af en toårig nybilsgaranti i hele Europa.

Vores nationale salgsorganisation, Mercedes-Benz Danmark, er ansvarlig for det kontraktlige garantitilsagn. Garantien gælder uden kilometerbegrænsning fra den dag, bilen udleveres - eller fra en eventuelt tidligere første indregistreringsdato. Garantien er et supplement til den lovpligtige ansvarsforsikring, og dækningen giver dig en følelse af tryghed de to første år.

For mere information tryk her.

-
Mercedes Me.

Mercedes me connect gør din hverdag nemmere: Gør din oplevelse med din Mercedes endnu bedre med digitale funktioner, og betjen diverse bilfunktioner på afstand eller på stedet via din smartphone.

  • Forbind i nogle få trin din Mercedes, din smartphone og dit hjem

  • Bevar hele tiden overblikket over bildata såsom kilometerstand, dæktryk, opladnings- eller brændstofniveau og meget mere

  • Udnyt det fulde potentiale i digital støtte til at finde ladestandere, tankstationer eller parkeringspladser

  • Hold din Mercedes i topform – understøttet af de basistjenester, Mercedes me connect allerede fra starten har at byde på

For mere information tryk her.

-
Hey Mercedes.

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Dette giver dig en individuel tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem ved at sige "Hey Mercedes".

For mere information tryk her.

Bliv kontaktet.

Salgskonsulent

Personbiler

Bent Christiansen

76 14 19 90

bech@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Bjarne Juul Jensen

76 14 19 98

bjj@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Carsten Føns

76 14 19 92

cf@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Martin Nielsen

76 94 12 15

mani@bent-pedersen.dk

Salgschef

Personbiler

Henrik Christensen

76 14 19 91

hc@bent-pedersen.dk

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK