Mercedes-Benz GLE Coupé.

-
9,4 - 14,7 km/l
Brændstofforbrug ved blandet kørsel

-
5,3 - 6,9 
sek.
Acceleration
Fra 0 til 100 km/t

-
330 - 435 hk
Ydelse

-
210 - 250 km/t
Tophastighed

-
2700 - 3500 kg
Tilladt anhængervægt

Spiller altid hovedrollen.

 

Strømlinet forrude, lavt karrosseri og en skrånende hæklinje er med til at karakterisere den elegante silhuet på den ny GLE coupé. Den nydesignede front med flot diamantgrill udstråler en suveræn sportslighed, der fortsætter konsekvent hele vejen hen til hækpartiet. Her får muskuløse skuldre og todelte baglygter alt til at fremstå endnu bredere og endnu mere kraftfuldt. Et yderligere højdepunkt: Op til 22" store fælge, der tydeligt understreger den ny GLE coupés SUV-karakter.

En hyldest til moderne luksus og maksimal komfort.

 

Her opdager du hurtigt, hvad der gør GLE coupé til noget særligt. Kabinen byder dig velkommen med to store display og eksklusive sportssæder, foran giver både markant mere støtte og mulighed for en endnu mere dynamisk køreoplevelse uden at gå på kompromis med komforten. Et yderligere komforthøjdepunkt er de generøse forhold i den bageste del af kabinen med endnu mere plads og høj sædekomfort.

Image.MQ6.0.2X.202109200828161
Image.MQ6.0.2X.20210920082816
Mmztuw88qytvb7ep7j1n

Byg din egen GLE Coupé.

-
Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt.

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

For mere information 

 

-
Et ansvar, som vi gerne påtager os.

Alle Mercedes-Benz personbiler har siden 1. september 2005 været
omfattet af en toårig nybilsgaranti i hele Europa.

Vores nationale salgsorganisation, Mercedes-Benz Danmark, er ansvarlig for det kontraktlige garantitilsagn. Garantien gælder uden kilometerbegrænsning fra den dag, bilen udleveres - eller fra en eventuelt tidligere første indregistreringsdato. Garantien er et supplement til den lovpligtige ansvarsforsikring, og dækningen giver dig en følelse af tryghed de to første år.

For mere information tryk her.

-

Mercedes Me.

Mercedes me connect gør din hverdag nemmere: Gør din oplevelse med din Mercedes endnu bedre med digitale funktioner, og betjen diverse bilfunktioner på afstand eller på stedet via din smartphone.

  • Forbind i nogle få trin din Mercedes, din smartphone og dit hjem

  • Bevar hele tiden overblikket over bildata såsom kilometerstand, dæktryk, opladnings- eller brændstofniveau og meget mere

  • Udnyt det fulde potentiale i digital støtte til at finde ladestandere, tankstationer eller parkeringspladser

  • Hold din Mercedes i topform – understøttet af de basistjenester, Mercedes me connect allerede fra starten har at byde på

For mere information tryk her.

-
Hey Mercedes.

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Dette giver dig en individuel tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem ved at sige "Hey Mercedes".

For mere information tryk her.

Bliv kontaktet.

Salgskonsulent

Personbiler

Bent Christiansen

76 14 19 90

bech@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Bjarne Juul Jensen

76 14 19 98

bjj@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Carsten Føns

76 14 19 92

cf@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Martin Nielsen

76 94 12 15

mani@bent-pedersen.dk

Salgschef

Personbiler

Henrik Christensen

76 14 19 91

hc@bent-pedersen.dk

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK