-

-

-

-

-

Mercedes-Benz Service24h.


Service til enhver tid og alle steder.

 

Hvis en af dine lastbiler svigter, kan det hurtigt give besvær og stress. Netop i disse ekstreme situationer kan du stole på, at der altid bliver taget hånd om dine problemer: Mercedes-Benz Service24h er klar til at få dig på vejene igen døgnet rundt, 365 dage om året. Og hvis du bruger Mercedes ServiceCard, kan du betale uden kontanter i hele Europa.


Du kan få fat i hotline 08 00 57 77 77 77 hos Mercedes-Benz Service24h døgnet rundt på dit eget sprog. I tilfælde af skade er der 900 værksteder i hele Europa, der står til rådighed for dig 24 timer i døgnet. Teknikere med det bedste udstyr kommer med et rullende værksted: Således afhjælpes 4 ud af 5 driftsuheld direkte på stedet. Og hvis du bruger Mercedes ServiceCard, kan du betale uden kontanter i hele Europa.

Vi hjælper dig.


Efter en ulykke bliver dit køretøj ved behov bugseret til det nærmeste disponible Mercedes-Benz værksted. Med en Mercedes-Benz forsikring får du et erstatningskøretøj, så du stadig er mobil. Det gør det endnu nemmere, at du kan betale uden kontanter i hele Europa med et Mercedes ServiceCard.

Viden, som kan redde liv.


Det vigtigste mål af vores sikkerhedsfilosofi er at bygge sikre køretøjer. Den omfatter også foranstaltninger, der bidrager til at mindske følgerne af en ulykke. Dertil hører ud over velkendte sikkerhedssystemer også mange tekniske innovationer.

En lige så vigtigt del af vores arbejde er den målrettede oplysning af redningsmandskabet. For detaljeret viden om vores køretøjer og deres sikkerhedssystemer hjælper redningstjenesten med hurtigere at nå frem til tilskadekomne. Og dermed redde liv.

Andre emner.

ServiceContracts.
Mercedes-Benz Uptime.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK