Mercedes-Benz V-klasse MPV.


13,5 km/l
Brændstofforbrug ved blandet kørsel

-
7,9 - 12,1 
sek.
Acceleration
Fra 0 til 100 km/t

-
190 - 239 hk
Ydelse


188 - 220 km/t
Tophastighed

-
2500 kg
Tilladt anhængervægt

Udviklet med sans for kørerglæde.

 

Livet er fuldt af særlige øjeblikke og lige så unikt som den ny V-Klasse, der er udviklet med sans for såvel køreglæde som dynamik og udstråler livsglæde for hver eneste kørte kilometer.

Den dynamiske front, de enestående former og det variable kabinekoncept giver V-Klassen ægte blikfang. Uanset om du er på tur med hele familien inklusive hund, fritidsudstyr og oppakning eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer.

Altid klar til en ny dag.

 

V-Klasse vækker opsigt, hvor den end befinder sig – med den unikke stil, der kendetegner Mercedes-Benz. Perfektioneret ned i den mindste detalje og med en rummelighed, der passer til alle situationer i livet.

Image.MQ6.8.20191213153445
Image.MQ6.12.20171107124459
Baleeeqvmapldrbezkia

Byg din egen V-klasse MPV.

-
Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt.

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

For mere information tryk her.

-
Et ansvar, som vi gerne påtager os.

Alle Mercedes-Benz personbiler har siden 1. september 2005 været
omfattet af en toårig nybilsgaranti i hele Europa.

Vores nationale salgsorganisation, Mercedes-Benz Danmark, er ansvarlig for det kontraktlige garantitilsagn. Garantien gælder uden kilometerbegrænsning fra den dag, bilen udleveres - eller fra en eventuelt tidligere første indregistreringsdato. Garantien er et supplement til den lovpligtige ansvarsforsikring, og dækningen giver dig en følelse af tryghed de to første år.

For mere information tryk her.

-
Mercedes Me.

Mercedes me connect gør din hverdag nemmere: Gør din oplevelse med din Mercedes endnu bedre med digitale funktioner, og betjen diverse bilfunktioner på afstand eller på stedet via din smartphone.

  • Forbind i nogle få trin din Mercedes, din smartphone og dit hjem

  • Bevar hele tiden overblikket over bildata såsom kilometerstand, dæktryk, opladnings- eller brændstofniveau og meget mere

  • Udnyt det fulde potentiale i digital støtte til at finde ladestandere, tankstationer eller parkeringspladser

  • Hold din Mercedes i topform – understøttet af de basistjenester, Mercedes me connect allerede fra starten har at byde på

For mere information tryk her.

-
Hey Mercedes.

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Dette giver dig en individuel tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem ved at sige "Hey Mercedes".

For mere information tryk her.

Bliv kontaktet.

Salgskonsulent

Personbiler

Bent Christiansen

76 14 19 90

bech@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Bjarne Juul Jensen

76 14 19 98

bjj@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Carsten Føns

76 14 19 92

cf@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Martin Nielsen

76 94 12 15

mani@bent-pedersen.dk