Hos Renault tilbyder vi et service eftersyn til dig, der har en bil på +4 år. Selve servicet er mere enkel og perfekt tilpasset en lidt ældre bil. Den mest markante forskel for dig som bilejer er, at servicet er betydelig billigere.
Service 4+ er prissat meget lavt, så du ikke behøver at lede efter et bedre tilbud. Det er jo hele ideen med det autoriserede Renault værksted, at vi skal kunne hjælpe dig med alt vedrørende din Renault uanset bilens alder – og til konkurrencedygtige priser. 

3️⃣ GODE GRUNDE:


1️⃣ RENAULT ORIGINALDELE

Alle dele og materialer, der udskiftes og benyttes til Service 4+ er udelukkende Renault Originaldele. Du kan således være 100% sikker på, at din Renault er serviceret efter forskrifterne fra Renault.

2️⃣ STEMPEL I SERVICEHÆFTET

Når du på et tidspunkt skal skifte din Renault ud, vil din bil have en højere værdi, såfremt dit servicehæfte er fyldt ud med Renault stempler. Et Service 4+ eftersyn giver lige som andre Renault serviceeftersyn et stempel i servicehæftet.

3️⃣ GRATIS VEJHJÆLP

Med Service 4+ på et autoriseret Renault værksted kan du føle dig 100% tryg. Du får tilmed gratis vejhjælp i hele Danmark i de næste 12 måneder.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK