Mercedes-Benz Marco Polo Autocamper.

-
5140 km.
Længde 

-
5100 - 5600 kg.
Tilladt vognvægt

-
2 år - 30-40-000 km.
Serviceinterval

-- 
3.840 - 4.290 kr.
Grøn ejerafgift halvårlig

-
2000 kg.
Tilladt anhængervægt

Hyg jer i Marco Polo. På hele turen!

 

Marco Polo forbinder det praktiske med det behagelige - naturligvis! I det fuldt integrerede køkken kan I tilberede maden og nyde den sammen ved foldebordet. I de praktiske skabe og hylder er der plads til alt det, I har brug for på farten: Fra køkkengrejet over fritidsudstyret til jeres tøj. Og med en maksimal ståhøjde på 2.350 mm, når vippetaget er åbent, er der stadigvæk plads nok i opholdsområdet, til at man kan rejse sig og strække ryggen. God tur!

Masser af køreglæde - både på rejsen og til hverdagen.

 

Marco Polo kører så manøvredygtigt, at du knap nok bemærker campingudstyret ombord. Når vippetaget er lukket, er bilens højde under 2 meter. Så kan du uden problemer køre ind i almindelige garager, parkeringshuse, parkeringskældre og vaskeanlæg. Ved manøvrering og parkering hjælper Marco Polos assistentsystemer dig med at komme på plads, hvis du har behov for det - både i hverdagen og på rejser.

1576505230000
1605255513000
1575966810000
1575966843000
1575966038000
1575966624000

Et kompakt vidunder med masser af plads.


Lastrummet i den nye Citan kassevogn er lettilgængeligt med en lav læssekant, så du lettere kan læsse og losse bilen. Eksempelvis gør den store lastrumsbredde mellem hjulkasserne det nemmere at læsse paller. Som standard læsser du Citan kassevogn gennem de asymmetriske, to-fløjede drejedøre bagi, og efter ønske fås der skydedøre i venstre og højre side samt ruder i bagdørene eller en bagklap med rude.

Bxu8jjwz6zvvurmohxkw
Vdnvxuyztbba4uaxzvb5
Lastrumsareal

2,35 m2

Lastrumsvolumen

2,5 - 2,9 m2

Lastrumslængde

1.806 mm.

Maks. last

782 kg

Bestil prøvetur i en Marco Polo Autocamper.

-
MobiloVan - Livslang mobilitetsgaranti.

Hos Mercedes-Benz stoler vi så meget på vores vans, at vi giver dig mulighed for at forlænge Mercedes-Benz MobiloVan gratis i op til 30 år.

Du skal bare sørge for at få foretaget regelmæssig service hos et autoriseret Mercedes-Benz serviceværksted, så forlænges MobiloVan automatisk til næste servicebesøg – i op til 30 år. Og du kan altid genoptage abonnementet for MobiloVan, hvis det sidste servicebesøg ligger nogle år tilbage.

For mere information tryk her.

-
ServiceCare - Ingen uforudsete omkostninger.

Med en ServiceCare serviceaftale har du fuldstændig styr på værkstedsomkostningerne til din Mercedes-Benz Van i op til 7 år. ServiceCare minimerer risikoen for uforudsete udgifter og kan beskytte dig mod prisstigninger pga. inflation.

Din Mercedes varevogn bliver ved med at være en Mercedes varevogn - år efter år efter år, fordi den bliver vedligeholdt udelukkende med originale Mercedes reservedele. Det betyder også, at du kan opnå en bedre brugtpris, hvis det skulle blive aktuelt.

Med optimerede serviceintervaller reduceres risikoen for nedbrud og stilstand, så du får frihed til at fokusere på din forretning. Og skulle uheldet være ude, hjælper MobiloVan dig hurtigt og effektivt videre - stort set uanset hvor i Europa du befinder dig.

For mere information tryk her.

-
Mercedes Me.

Mercedes me connect gør din hverdag nemmere: Gør din oplevelse med din Mercedes endnu bedre med digitale funktioner, og betjen diverse bilfunktioner på afstand eller på stedet via din smartphone.

  • Forbind i nogle få trin din Mercedes, din smartphone og dit hjem

  • Bevar hele tiden overblikket over bildata såsom kilometerstand, dæktryk, opladnings- eller brændstofniveau og meget mere

  • Udnyt det fulde potentiale i digital støtte til at finde ladestandere, tankstationer eller parkeringspladser

  • Hold din Mercedes i topform – understøttet af de basistjenester, Mercedes me connect allerede fra starten har at byde på

For mere information tryk her.

-
Finansiel leasing.

Finansiel leasing er et godt alternativ til lånefinansiering og selvfinansiering. Ejendomsretten ligger hos Mercedes-Benz Finans, mens den fulde brugsret ligger hos dig. Ud over den månedlige leasingydelse slipper du med finansiel leasing for belastning af din likviditet.

Fordele ved finansiel leasing:

  • Skræddersyet aftale efter dine behov

  • Vælg mellem fast eller variabel ydelse

  • Likviditeten lettes ved anskaffelse af aktivet, idet leasingselskabet afholder momsen.

For mere information tryk her.

Bliv kontaktet.

Salgskonsulent

Varebiler

Ole Brodersen

76 14 19 88

obr@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Varebiler

Steffen Berg

76 14 19 80

sbe@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Varebiler

Johnny Knudsen

76 94 12 13

jkn@bent-pedersen.dk

Salgschef

Varebiler

Nic Bjerg

76 14 19 95

nbj@bent-pedersen.dk