Alt taler for den ny EQC.

Den ny Mercedes-Benz EQC.

Med en forbløffende rækkevidde, en omfattende ladeinfrastruktur og et tårnhøjt sikkerhedsniveau formidler EQC en helt ny følelse omkring elektrisk kørsel.

Fremtiden tilhører elmotoren. Og den menneskelige intuition.

Mercedes-Benz EQC hos Bent Pedersen - godt kørende siden 1967

Få en helt ny betjenings- og visningsoplevelse: Med naturlig og intuitiv stemmebetjening, lærenemme funktioner og berøringsfølsomme touch-flader. Elegant indrammet af et widescreen cockpit med en ekstremt høj opløsning.

Alle data og fakta om EQC i oversigtsform.

Mercedes-Benz EQC hos Bent Pedersen - godt kørende siden 1967

Kørsel næsten helt uden motorstøj og glidende acceleration gør hver tur til en herlig oplevelse. En oplevelse, det er svært at sætte ord på, men som kan beskrives med tal og fakta. Læs mere på mercedes-benz.dk.

Elektrisk kørsel med Mercedes-Benz' høje sikkerhedskrav.

Mercedes-Benz EQC hos Bent Pedersen - godt kørende siden 1967

Køreassistentsystemer fra den nyeste generation sørger for en både afslappet og sikker køreoplevelse i EQC. De er i stand til at reagere automatisk i nødstilfælde og dermed aflaste føreren mærkbart.

Udvalgte highlights:

  • Førerassistentpakke Plus
  • Parkeringspakke med 360° kamera
  • MULTIBEAM LED.

Vores bidrag til bæredygtig mobilitet.

Den ny EQC repræsenterer en moderne, ansvarsfuld livsstil. Med sin næsten lydløse kørsel er den også en lise for omgivelserne. Den giver mulighed for lokalt emissionsfri kørsel og derudover er næsten 100 af dens komponenter fremstillet af fornybare råstoffer.

99 komponenter er produceret 100 % bæredygtigt.

Sædeindtrækket "Sunnyvale", som er udviklet specielt til den ny EQC, består f.eks. af genbrugsplast. Også mange fornybare råstoffer såsom hamp, kenaf, uld, bomuld, træ og naturkautsjuk er anvendt i EQC. For hvert et bidrag tæller.

Vil du vide mere?

Hvad er dit navn?
Læs mere om den ny EQC på mercedes-benz.dk.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK