Ny CAPTUR PHEV

03 september 2020

En kompromisløs, genopladelig Hybrid!

Vores populære Renault CAPTUR SUV fås nu også som Plug-in hybrid. Bilen du kender, med motoren du vil have! Fra 262.990,-*! Book en prøvetur her.

*Captur Plug-in Hybrid 160 Intens m/automatgear. Forbrug 66,67 km/l, CO2 33 g/km.

Kom i stødet - helt fra start!

Så snart du starten motoren i din CAPTUR Plug-In hybrid, er hele styrken fra den elektriske motor tilgængelig. Du vil ligge mærke til, hvordan du emissionsfrit og næsten lydløst kører gennem byen. og med et forbrug på kun 1,5 liter pr. 100 kilometer i hybridfunktionen og et output på 160 HK kan du nyde din tur med god samvittighed.

Fuldt opladt på tre timer

Oplad din CAPTUR Plug-In Hybrid overalt: Tilslut ladekablet til enten en alm. hus-stikkontakt, ladestation eller wallbox. Ladetiden på batteriet afhænger af hvilken ladetype du benytter dig af. Med MY Renault-appen vil du desuden nemt kunne planlægge en fremtidig opladning eller følge med i din nuværende opladning. Det bliver næsten ikke mere simpelt...

Hidtil uset køreglæde

Samme hurtige reaktionsevne i en Renault hybridbil som i en normal elbil? Vi bruger teknologien og erfaringerne fra vores mange år i Formel 1, i alle vores hybrid biler. Derfor er der garanti for i din nye CAPTUR E-TECH plug-in er udstyret med en formidabel reaktionsevne. Dit køretøj starter lige så lydløst og accelererer lige så hurtigt som et fuldt elektrisk køretøj, hvilket giver dig maksimal komfort og køreglæde.

Den passer til alle situationer i dit liv!

Hvem nyder ikke friheden ved selv at vælge? Det kan du nu, takket være den nye CAPTUR E-TECH plug-in. Med dens dobbelte motortype kan du køre næsten 65 km i byerne på ren el til hverdag og derefter skifte til hybrid hvis du skal på længere ture i weekenden. En løsning der passer til alle typer af rejser livet har at byde på. Er du klar til at nyde friheden?

Inkluderer den højeste ekspertise indenfor elektrisk teknologi

Med over 10 års ekspertise fra vores forskning i Renault Z.E. elektriske køretøjer, kan du kører med ro i sindet! Nyd den gode følelse som udledningsfri kørsel giver dig, samt det forbedrede brændstofforbrug. På grund af en innovativ gearkasse og energiudvindingsteknologi, der er direkte inspireret af vores eksperter fra Formel 1, kan du med vished sige, at du kører rundt i noget af det bedste der er at byde på.

Vil du vide mere?

Salgschef

Person- og varebiler

Lars Erikstrup

76 14 09 70

ler@bent-pedersen.dk

Salgskonsulent

Personbiler

Jesper Juul Jensen

76 14 09 77

jjj@bent-pedersen.dk