EQC. 100% elektrisk.

28 oktober 2020

Alt hvad du behøver.

408 hestekræfter, strøm nok til mere end 400 kilometer på en opladning og et design, der tager sportslig elegance til et helt nyt niveau. EQC holder, hvad den lover – og det er ikke så lidt. Standardudstyret inkluderer blandt andet elektrisk bagklap, nøglefri betjening med KEYLESS-GO, intelligente MULTIBEAM LED forlygter samt komplet digital instrumentering med MBUX og navigation, der gør det nemt at planlægge opladning undervejs ­– og meget mere.

Mere af det hele.

Selv det bedste kan blive endnu bedre. Sådan er det også med EQC. Gå på opdagelse i ekstraudstyrskonfiguratoren og lad dig eksempelvis friste af udstyr Premiumpakke Plus, der åbner for en verden af sofistikeret luksus i form af elektrisk skydetag, Burmester® soundsystem, trådløs opladning af smartphone, head-up display, Parkeringspakke med 360° kamera og eljusterbart fører- og passagersæde.

100 procent elektrisk.

Den ny EQC er mere end blot en elbil. For som den første fuldelektriske model fra Mercedes-Benz EQ er den intet mindre end en revolution, der bygger på mere end 130 års erfaring i at bygge verdens bedste biler. Endelig har elbilerne fået en Mercedes.

Opladning på dine betingelser.

Lad op hjemmefra, på jobbet eller ved én af de utallige offentlige ladestandere, der findes overalt i byerne. Når du skal på langtur, kan du lynhurtigt lade batteriet fra 10 til 80 procent på helt ned til 40 minutter med en af de mange hurtigladestationer, der allerede findes langs motorvejsnettet i Danmark og i resten af Europa. De hele styres hurtigt og enkelt fra din smartphone med Mercedes me app’en. Det er ikke bare nemt. Det er genialt.

Fremtiden er her allerede. Er du klar?

En fuldelektrisk SUV, der på én gang indkapsler progressiv sportslighed og klassisk elegance – og som insisterer på, at kun det bedste er godt nok. Den ny EQC markerer tærsklen til fremtidens elektriske og grønne mobilitet. Skal du med? Kig forbi og oplev selv, hvordan intelligent teknologi og køreglæde går op i en højere enhed.

Vil du vide mere?

Hvad er dit navn?