Ny behandling hos BP Bilpleje

03 juni 2020

Få spejlblank lak med op til 6 års garanti med Everglide keramisk lakforsegling.

Hvad er keramisk lakforsegling?

Kært barn har mange navne. Andre betegnelse for keramisk lakforsegling er eksempelvis Nano Coating, keramisk coating eller Nano lakforsegling. Uanset navnet dækker det over lakbehandling, der er kemiresistent og binder permanent. Keramisk lakforsegling er sværere at udføre end eksempelvis voksbehandling, men til gengæld holder den i flere år.

Hvordan virker keramisk lakforsegling?

Bilens lak har mikroskopiske porer, som over tid nedbrydes af for eksempel luftbårne kemiske forbindelser, skidt og fugleklatter. Det gør lakken mat og modtagelig for rustangreb. Det undgår du med keramisk lakforsegling, der giver ekstra god, langtidsholdbar beskyttelse af lakken.

Sådan virker en behandling med Evershine

Under behandlingen trænger Evershines konserverende ingredienser ind i lakkens porer og forsegler dem med en meget blank og slidstærk overflade, der har en hårdhed på over 9H. Efter endt behandling er overfladen stadig fleksibel, lakken kan ånde, og både temperaturudsving og karrosseribevægelser under kørslen bibeholdes.

Evershine keramisk lakforsegling:

 • Giver spejlblank finish
 • Forhindrer snavs i at trænge ind i lakkens porer
 • Gør det lettere at holde lakken skinnende ren
 • Beskytter mod UV-stråling (afmatning), stenslag, ridser og andre brugsspor
 • Vandafvisende overflade
 • Beskytter mod syreskader

BEHANDLINGER:

 • 1 lags behandling
 • 3 års garanti
 • kr. 4.995,- ekskl. moms
 • 2 lags behandling
 • 6 års garanti
 • kr. 7.495,- ekskl. moms